Gaziosmanpaşa Kent Konseyi, 2015 Yılı İkinci Genel Kurulu'nu Gerçekleştirdi - Son Dakika
Yerel

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi, 2015 Yılı İkinci Genel Kurulu'nu Gerçekleştirdi

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi, 2015 Yılı İkinci Genel Kurulu\'nu Gerçekleştirdi

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi’nin 2015 Yılı İkinci Genel Kurulu, Konsey üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi.

01.10.2015 09:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa Kent Konseyi'nin 2015 Yılı İkinci Genel Kurulu, Konsey üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Genel Kurul'da Kadın, Gençlik, Engelli Meclisleri ile çalışma gruplarının projeleri değerlendirildi.

Gaziosmanpaşa'daki Sivil Toplum Kuruluşları, Kamu Kurumları ve siyasi parti temsilcileri iş birliğiyle çeşitli projeler yürüten Gaziosmanpaşa Kent Konseyi, 2015 Yılı İkinci Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi. Gaziosmanpaşa Kültür Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen genel kurula, AK Parti Çankırı Milletvekili Muhammet Emin Akbaşoğlu, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, İlçe Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziosmanpaşa Kent Konseyi Başkanı Zekeriya Eroğlu ve çok sayıda üye katıldı.

"TOPLUMUN TÜM KATMANLARINI İÇERİSİNDE BARINDIRAN BİR YAPI"

Genel kurulun açılış konuşmasını yapan Gaziosmanpaşa Kent Konseyi Başkanı Başkanı Zekeriya Eroğlu, "Yaklaşık bir yıl gibi kısa bir zaman içerisinde kent konseyimiz kendi içerisinde yapılanmasını gerçekleştirmiş, kanunla kurulan kent konseyleri kendi içerisinde farklı görüşlere sahip toplumun tüm katmanlarını kendi içerisinde barındırıp, o ilçeye katkı sunacak yapıları ve yönetimleri içerisinde barındırarak geleceğe taşıyan bir yapıdır. Bizler de bu vesileyle kendi içimizdeki organizasyon şemamızı Gaziosmanpaşa'mıza çok farklı yapılardan, fikirlerden ve kültürlerden oluşan bir konsey oluşturduk. Bunun altında Gençlik Meclisi, Kadın Meclisi ve Engelliler Meclisi'ni de yapılandırarak çalışmalarımızı sürdürmekteyiz" şeklinde konuştu.

"PROJELERE DESTEK OLMAK SURETİYLE BİRÇOK FARKLI PROJEYİ İLÇEMİZDE HAYATA GEÇİRDİK"

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Belediyelerin yapmış olduğu çalışmalar daha ziyade toplumsal ihtiyaçları karşılamak, şehirlerin gelişimine öncülük etmek ve birçok alanda ihtiyaçların karşılanması olduğunu biliyoruz. Ancak bir çok talep var ki bunları gerek bütçe anlamında gerekse belediyenin yaptığı çalışmalar kapsamında yapmamız mümkün olmuyor. Hem bu yönden hem de bir çok kitleye ulaşmak açısından Kent Konseyi'mizle birlikte gençlerimizin ortaya koyduğu projelere destek olmak suretiyle bir çok farklı projeyi ilçemizde hayata geçirmiş olduk" ifadelerini kullandı.

Konuşmalarından ardından Kent Konseyi'nin çalışmaları ve projeleri ele alındı. Genel Kurulda Kadın, Gençlik, Engelli Meclisleri ile çalışma gruplarının projeleri değerlendirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gaziosmanpaşa Kent Konseyi, 2015 Yılı İkinci Genel Kurulu'nu Gerçekleştirdi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement