Gaziosmanpaşa'ya "Kadın Koordinasyon Merkezi El Sanatları Satış Ofisi" - Son Dakika
Yerel

Gaziosmanpaşa'ya "Kadın Koordinasyon Merkezi El Sanatları Satış Ofisi"

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kadınların yaptığı ürünleri satabilmeleri için "Kadın Koordinasyon Merkezi El Sanatları Satış Ofisi" açtı.

22.01.2015 17:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziosmanpaşa Belediyesi, kadınların yaptığı ürünleri satabilmeleri için "Kadın Koordinasyon Merkezi El Sanatları Satış Ofisi" açtı.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamada, Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin, sosyal sorumluluk projesi kapsamında kadınlara el uzatarak, onların yaptığı ürünler için satış ofisi açtığı bildirildi.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta'nın açılışını gerçekleştirdiği satış ofisinde kadınların el emeği göz nuru ürünlerini artık kendileri için tahsis edilen mağazalarda sergileyerek, satışını gerçekleştirecekleri belirtilerek, kadınlara yeni bir gelir kapısının hizmete açıldığı kaydedildi.

Açıklamada, "Açılan el sanatları satış ofisinde Gaziosmanpaşalı kadınlar, yapmış oldukları el sanatlarının satışını gerçekleştirerek kendilerine ve ailelerine ek kazanç sağlama imkanı bulacak. Projenin amaçlarından bir tanesi ise ekonomik açıdan gerçekleşen kadın mağduriyetlerinin ve hatta aile içi şiddetin bir nebze de olsa önüne geçilmesi. Kadınlar artık aile bütçelerine önemli bir katkı sağlayacak, kendi ayakları  üzerinde durabilecek" ifadelerine yer verildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Usta da Gaziosmanpaşalı kadınların her zaman becerikli olduğunu, her zaman onların yanında olduklarını aktardı.

Belediyenin, ayrıca kadınların kendilerini geliştirmesi ve yeni meslekler edinmesi adına birçok branşta eğitim verdiği, bunlardan birinin de geri dönüşüm malzemelerinden elde edilerek yapılan süs eşyası ve çanta gibi aksesuarlar olduğu belirtildi. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gaziosmanpaşa'ya 'Kadın Koordinasyon Merkezi El Sanatları Satış Ofisi' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement