Gazipaşa Belediyesi'nden Asfalt Hamlesi - Son Dakika
Yerel

Gazipaşa Belediyesi'nden Asfalt Hamlesi

Gazipaşa Belediyesi\'nden Asfalt Hamlesi

2015 Yılını asfalt yılı ilan eden Gazipaşa Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor.

26.08.2015 12:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2015 Yılını asfalt yılı ilan eden Gazipaşa Belediyesi, bu doğrultuda çalışmalarını sürdürüyor. Altyapısı tamamlanan yolları asfaltlama çalışmalarına başlayan Gazipaşa Belediyesi, Kahyalar Mahallesi'nin ardından Koru Mahallesi Fidanlık Caddesi'ni de asfaltladı.

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Gazipaşa Belediye Başkan Vekili Kemal Sarıyıldırım, asfalt çalışmalarının 1,5 ay içinde tamamlanacağını söyledi. Ekiplerin durmaksızın çalıştığını belirten Başkan Vekili Sarıyıldırım, bu yıl içinde 50 kilometrenin üzerinde asfalt dökeceklerini vurguladı. Sarıyıldırım, "Kahyalar Mahallesinde 15 kilometre astar döktükten sonra Koru Mahallesi Fidanlık Mevkiine geçtik. Bugün bir tır asfalt geldi. Yarın da bir tır gelecek. 2 tır asfaltla ortalama 8 kilometre yolu asfaltlayabiliyoruz. Hedefimiz bu yıl 50 kilometrenin üzerinde asfalt dökmek. İnşallah bunu Eylül sonu gibi bitireceğiz" dedi.

ARAÇLARIMIZ GELİYOR

Asfalt sezonu için belediyenin araç filosunu güçlendirdiklerini belirten Sarıyıldırım, "Silindirimizi önceki gün teslim aldık. 2 adet damperli kamyonumuz için Konya'dan teslim alınarak ekipmanları takılacak. Şuan araç filomuzun en önemli eksiği asfalt distribütörü. Onun da siparişini verdik ancak 14 Eylül'de elimizde olacak. Bu sürede araç sıkıntısı çekmemek için Manavgat'tan bir adet distribütör kiraladık. Ayrıca Antalya Büyükşehir Belediyesi ve komşu ilçemiz Alanya Belediyesi de bizlere araç konusunda destek verdi. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu.

GAZİPAŞA SICAK ASFALTA LAYIK

Asfalt çalışmalarının her yıl artarak devam edeceğini de sözlerine ekleyen Başkanvekili Sarıyıldırım, ilçe halkının biraz daha sabırlı olmasını istedi. Gazipaşa Belediyesi'nin imkanları doğrultusunda hizmetin en iyisini vermeye çalıştıklarını belirten Sarıyıldırım, "Gazipaşa'mız hizmetin en iyisine layık. Gönül ister ki Gazipaşa'mızın yollarını komple sıcak asfaltla kaplayalım. Ancak bu maliyetin üstesinden şimdilik Belediyemiz gelemez. İnşallah o günleri de Gazipaşa'mız bizim dönemimizde görecek" şeklinde konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazipaşa Belediyesi'nden Asfalt Hamlesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement