Gazipaşa'da Gazi Mahallesinde AK Parti Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Gazipaşa'da Gazi Mahallesinde AK Parti Coşkusu

Gazipaşa\'da Gazi Mahallesinde AK Parti Coşkusu

Antalya’nın Gazipaşa ilçesinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Miletvekili adayı İbrahim Aydın’ın katıldığı mahalle toplantısı mitinge dönüştü.

05.06.2015 16:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Gazipaşa ilçesinde Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve AK Parti Miletvekili adayı İbrahim Aydın'ın katıldığı mahalle toplantısı mitinge dönüştü. Binlerce kişinin katılığı mitingde konuşan AK Parti adayı İbrahim Aydın, Gazipaşalılardan 7 Haziran'da tam destek istedi. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise Gazipaşa ve Antalya'nın muhalefete sandıkta dersini vereceğini söyledi.

Gazipaşa İlçe Başkanı Bahattin Akşit ve Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik, yaptıkları konuşmalarda Gazipaşa'nın yerel seçimlerden sonra genel seçimlerde de tarih yazacağını söylerken, AK Parti Milletvekili adayı İbrahim Aydın, Gazipaşa'yı her gelişinde coşku ve heyecanı birlikte paylaştıklarını belirterek, "Gazipaşa benim ilk göz ağrımdır. İlk Orman İşletme Müdürlüğü görevini başladığım yerdir. Gazipaşa'ya seçim çalışmaları için her gelişimizde büyük bir coşku ve heyecanı hep birlikte yaşadık. Bu akşam da görüyorum ki bu coşku ve heyecan artarak devam ediyor. Bu coşku ve heyecan 7 Haziran'da sandığa tam destek olarak yansıyacak. Şimdiden Gazipaşa'ya teşekkür ediyorum" dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ise, Gazipaşa ve Antalya'nın muhalefete sandıkta dersini vereceğini söyledi. Bakan Çavuşoğlu, "Memlekette 13 yıldır istikrar var huzur var. İstikrarın ve büyümenin devamı için bu seçimler çok önemli. Bu muhalefet hiç akıllanmadı.13 yılda 10 seçim kaybettiler. Şimdi de çıkmışlar 'bizimle yürü Türkiye'diyorlar. Onlar bilmiyorlar ki, Türkiye yürümeyi bıraktı, AK Parti iktidarında koşmaya başladı. Onlar yürümeye devam etsin. Biz koşuyoruz" diye konuştu.

Gecede Gazi Mahallesi Muhtarı Şerafettin Lordoğlu tarafından Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu ve Milletvekili Adayı İbrahim Aydın'a plaket takdim edildi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazipaşa'da Gazi Mahallesinde AK Parti Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement