Gazipaşa Havalimanı'na İlk Airbus A320 İndi - Son Dakika
Yerel

Gazipaşa Havalimanı'na İlk Airbus A320 İndi

Litvanya havayolu şirketi Small Planet Havayolları'na ait Airbus A320 tipi uçak, 182 yolcusuyla Gazipaşa Havalimanı'na geldi.

17.05.2013 11:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Litvanya havayolu şirketi Small Planet Havayolları'na ait Airbus A320 tipi uçak, 182 yolcusuyla Gazipaşa Havalimanı'na geldi.

TAV Havalimanları tarafından işletilen Gazipaşa Havalimanı, Litvanya'nın başkenti Vilnius'dan gelen ve charter seferler düzenleyen Litvanyalı havayolu şirketi Small Planet'in 182 yolcusunu ağırladı. Havayollarına ait Airbus A320 tipi uçakla gerçekleştirilen ilk sefer için düzenlenen törende uçak, su gösterisi ile karşılandı. Karşılama törenine TAV Gazipaşa Genel Müdürü Cengiz Aşıklı, Adriyatik Air Service yetkilileri ile TAV Gazipaşa Havalimanı çalışanları katıldı.

Aşıklı, yaptığı yazılı açıklamada, Small Planet Havayolları'nın düzenlediği seferle yeni bir destinasyona daha ev sahipliği yapmaya başladıklarını bildirdi. Havalimanına B737-800'lerden sonra ilk Airbus A320 tipi uçağın indiğine değinen Aşıklı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"Bu anlamda da bizim için yepyeni bir kilometre taşı. Aynı zamanda Gazipaşa Havalimanı'ndan bağlanılan yeni noktalara bir Kuzey Avrupa kentinin eklenmiş olması memnuniyet vericidir. Karşılıklı düzenlenecek seferlerle Litvanyalı turistlerin bölgeye gelmesi, Alanya turizmine de katkı sağlayacaktır. Alanya turizmini desteklemek adına bu katkıda payımız olmasından memnuniyet duyuyoruz."

Small Planet Havayolları, Gazipaşa seferlerini 25 Ekim'e kadar her hafta cuma günleri gerçekleştirecek. Small Planet Havayolları, Pegasus, SAS, Corendon Havayolları, Transavia ve Tailwind Havayolları'ndan sonra bölgeye sefer düzenleyen altıncı havayolu şirketi oldu. - ANTALYA

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gazipaşa Havalimanı'na İlk Airbus A320 İndi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement