Gazipaşa İlk Mesire Alanı İçin İlk Kazmayı Vurdu - Son Dakika
Yerel

Gazipaşa İlk Mesire Alanı İçin İlk Kazmayı Vurdu

Gazipaşa İlk Mesire Alanı İçin İlk Kazmayı Vurdu

Gazipaşa Belediyesinin Orman Genel Müdürlüğünden 29 yıllığına kiraladığı Fener Bölgesine mesire alanı yapımı için ilk kazma, Kaymakam Nurullah Kaya ve Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik tarafından vuruldu.

23.03.2017 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gazipaşa Belediyesinin Orman Genel Müdürlüğünden 29 yıllığına kiraladığı Fener Bölgesine mesire alanı yapımı için ilk kazma, Kaymakam Nurullah Kaya ve Belediye Başkanı Dr. Adil Çelik tarafından vuruldu. İçerisinde pek çok sosyal donatı alanları bulunan ve 55 dönüm alana yapılacak mesire alanı için çalışmaları dün itibariyle başladı.

Gazipaşa Kaymakamı Nurullah Kaya, yapılacak çalışmada doğal, endemik yapının tahribat görmemesinin en önemli husus olduğunu belirterek, proje için gerekli yerlerde çalışma yapılacağını söyledi. Kaymakam Kaya, "Toplumsal faaliyetler için kullanılacak yerlerde çalışma yapılacak, geri kalan kısımlarda doğal yapı korunacak. Bütün Gazipaşamıza hayırlı olmasını temenni ediyoruz" dedi.

" Sosyal hayata renk katacak"

2018 yılının yaz döneminde tüm projenin tamamlanacağını belirten Başkan Çelik, bu yaza piknik alanlarını yetiştireceklerini belirterek, "Orman Genel Müdürlüğünden 29 yıllığına kiraladığımız Fener Bölgesine mesire alanı yapmak için çalışmalara başladık. 55 dönümlük arazide içerisinde spor alanı destek binası, yüzme havuzu, basketbol sahası, çocuk oyun alanı, 34 kameriye, ibadethane, 5 yöresel ürün satış atölyesi, 61 araçlık otopark, depo, giriş kontrol binası, idari tesis binası, kır kahvesi, kır lokantası, gözlem kulesi, tuvaletler v.b. unsurların yer alacağı mesire alanında inşallah bu yaz piknik yapmaya başlayacağız. Mesire alanımızın tümünü ise 2018 yılı yazına bitirmeyi amaçlıyoruz. İlçemizin sosyal hayatına renk katacağına inandığım bu projede bizlerden desteğini esirgemeyen Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Prof. Dr. Veysel Eroğlu başta olmak ürete tüm Orman ve Devlet Su İşleri (DSİ) personeline teşekkürlerimi sunuyorum" diye konuştu. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazipaşa İlk Mesire Alanı İçin İlk Kazmayı Vurdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement