Gazipaşa 'Uyan Türkiye ' Dedi - Son Dakika
Güncel

Gazipaşa 'Uyan Türkiye ' Dedi

Gazipaşa \'Uyan Türkiye \' Dedi

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) öncülüğünde Uyan Türkiye Yürüyüşü yapıldı.

01.09.2015 12:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Gazipaşa İlçesi'nde Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) öncülüğünde Uyan Türkiye Yürüyüşü yapıldı.

ADD Gazipaşa Şubesi öncülüğünde CHP, Vatan Partisi, Türk Eğitim- Sen ve Eğitim- İş'in desteklediği Uyan Türkiye Yürüyüşü için hastane kavşağında toplanan grup, meşaleler, pankartlar ve Türk bayraklarıyla Cumhuriyet Meydanı'na kadar yürüdü. Yürüyüş sırasında 'Ne mutlu Türk'üm diyene', 'Türk Kürt kardeştir PKK kalleştir', 'Şehitler ölmez, vatan bölünmez' sloganları atıldı.

'GÜN ŞEHİTLERİMİZE SAHİP ÇIKMA GÜNÜDÜR'

Cumhuriyet Meydanı'nda saygı duruşunda bulunulması ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından konuşan ADD Şubesi Başkan Yardımcısı Gözlem Eyler, "Uyan Türkiye, gün cumhuriyetimize ve şehitlerimize sahip çıkma günüdür. Bugün kutladığımız Büyük Zafer özellikle Türk Ordusu'nundur, 'Türk Ordusu ve Türk Milleti var olsun' diyoruz. Ne yazık ki emperyalizm ve işbirlikçileri, 'kan ve irfanla' kurulmuş Türkiye Cumhuriyeti devletini yıkma ve bölme heveslerinden asla vazgeçmemişlerdir. Bugün TSK iktidar eli ile pasifleştirilirken, Doğu ve Güneydoğu Anadolu fiilen terör örgütüne teslim edilmiş, sınırımızda özerk bölgeler ilan edilmesine sessiz kalınmıştır. Habur'da çiçeklerle karşılanan teröristlerin çadırda kurulan sözde mahkemelerde serbest bırakılması hala belleğimizdedir" dedi.

'MEHMETÇİĞİMİZİN YANINDAYIZ'

Türk Ordusu'nun dün olduğu gibi bugün de haklı mücadelesinden başarıyla çıkacağına emin olduklarını vurgulayan Gözlem Eyler, "Mehmetçiğimizin yanındayız. Ancak halkımız, dün teröre karşı mücadele etmeyip, onunla kol kola ülkeyi uçuruma sürükleyenleri asla unutmamalı ve önümüzdeki yenilenecek genel seçimlerde bu zihniyeti artık iktidar yapmamalıdır. Atatürkçü Düşünce Derneği olarak, halkımızı olan bitene sessiz kalmamaya, laik demokratik cumhuriyetimize ve vatanın bütünlüğüne ve şehitlerimize sahip çıkmaya çağırıyoruz. Gün, birlik olma günüdür. Gün, şehitlerimizin kutsal mücadelesine sahip çıkma günüdür" diye konuştu.

Konuşmanın ardından grup dağıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gazipaşa 'Uyan Türkiye ' Dedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement