Gazipaşa-Vilnus Karşılıklı Seferleri Başladı - Son Dakika
Güncel

Gazipaşa-Vilnus Karşılıklı Seferleri Başladı

Gazipaşa-Vilnus Karşılıklı Seferleri Başladı

Antalya Gazipaşa Havalimanı, Litvanyalı hava yolu şirketi Small Planet Havayolları'nın Vilnius'dan gelen ilk yolcularını karşıladı.

17.05.2013 11:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya Gazipaşa Havalimanı, Litvanyalı hava yolu şirketi Small Planet Havayolları'nın Vilnius'dan gelen ilk yolcularını karşıladı.

TAV açıklamasına göre, TAV Havalimanları tarafından işletilen Antalya Gazipaşa Havalimanı, bugün Litvanya'nın başkenti Vilnius'dan gelen ve charter seferler düzenleyen Litvanyalı hava yolu şirketi Small Planet'in 182 yolcusunu karşıladı.

Small Planet Havayolları'na ait Airbus A320 tipi uçakla gerçekleşen ilk sefer için düzenlenen törende uçak, su takı ile karşılandı. Karşılama törenine, TAV Gazipaşa Genel Müdürü Cengiz Aşıklı, Adriyatik Air Service yetkilileri ile TAV Gazipaşa Havalimanı çalışanları katıldı.

TAV Holding Gazipaşa Genel Müdürü Aşıklı, başlatılan seferler ile TAV Gazipaşa olarak yeni bir destinasyona daha ev sahipliği yapmaya başladıklarını belirterek, "Aynı zamanda havalimanımıza B737-800'lerden sonra ilk Airbus A320 uçağı da inmiş oldu. Bu anlamda da bizim için yepyeni bir kilometre taşı. Gazipaşa Havalimanı'ndan bağlanılan yeni noktalara bir Kuzey Avrupa kentinin eklenmiş olması da memnuniyet vericidir. Karşılıklı düzenlenecek seferler ile Litvanya'lı turistlerin bölgeye gelmesi, Alanya turizmine katkı sağlayacaktır. Alanya turizmini desteklemek adına bu katkıda payımız olmasından memnuniyet duyuyoruz" ifadelerini kullandı. - İSTANBUL

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Gazipaşa-Vilnus Karşılıklı Seferleri Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement