Gazipaşa Ziraat Odası Yönetimi Genel Merkez Tarafından Feshedildi - Son Dakika
Yerel

Gazipaşa Ziraat Odası Yönetimi Genel Merkez Tarafından Feshedildi

Gazipaşa Ziraat Odası Yönetimi Genel Merkez Tarafından Feshedildi

Mustafa Cılız Başkanlığındaki Gazipaşa Ziraat Odası Yönetim Kurulu’nun Oda üyelerinin ardı arkası kesilmeyen şikayetleri ve istifaların ardından yönetim kurulunun 9 kişiye düşmesi nedeniyle Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Merkezi tarafından feshedildiği, genel kurul yapılarak yeni yönetim oluşturuluncaya kadar Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin ile Serik Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yavuz’un bu göreve atandığı bildirildi.

13.07.2014 09:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mustafa Cılız Başkanlığındaki Gazipaşa Ziraat Odası Yönetim Kurulu'nun Oda üyelerinin ardı arkası kesilmeyen şikayetleri ve istifaların ardından yönetim kurulunun 9 kişiye düşmesi nedeniyle Türkiye Ziraat Odaları Birliği Genel Merkezi tarafından feshedildiği, genel kurul yapılarak yeni yönetim oluşturuluncaya kadar Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin ile Serik Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yavuz'un bu göreve atandığı bildirildi.

Gazipaşa Kaymakamı Muhittin Pamuk'u makamında ziyaret eden Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin ve Serik Ziraat Odası Başkanı Mustafa Yavuz Kaymakam Pamuk'a konuyla ilgili bilgi verdiler.

Kısa bir açıklama yapan Manavgat Ziraat Odası Başkanı Rasim Metin, Gazipaşa Ziraat Odası'nın genel kurulu yapılarak yeni yönetimini seçinceye kadar göreve devam edeceklerini belirterek "Genel merkeze Gazipaşa'nın uzak olduğunu söylememize rağmen gelen atama yazısıyla görev bize verildi. Haftanın 1-2 günü Gazipaşa'ya giderek görev yapmaya çalışacağız" dedi. - ANTALYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazipaşa Ziraat Odası Yönetimi Genel Merkez Tarafından Feshedildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement