Gazze'de Ölümlere Tepki İçin Başından Çamurlu Su Döktü - Son Dakika
Güncel

Gazze'de Ölümlere Tepki İçin Başından Çamurlu Su Döktü

Gazze\'de Ölümlere Tepki İçin Başından Çamurlu Su Döktü

Maraş'ta,50 yaşındaki Arif Sarıtürk,ALS hastalarına farkındalık oluşturmak için başından buzlu su döken ünlülerin Gazze için sessiz kalmalarına tepki gösterdi.

27.08.2014 14:27  Güncelleme: 14:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kahramanmaraş'ta, 50 yaşındaki işçi emeklisi Arif Sarıtürk, ALS hastalarına farkındalık oluşturmak için başından buzlu su döken ünlülerin Gazze için sessiz kalmalarına tepki gösterdi. Sarıtürk, Gazze'de öldürülen Müslümanlara dikkat çekmek için başından bir kova çamurlu su döküp Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı'ya meydan okudu.

İşçi emeklisi Arif Sarıtürk, öğle saatlerinde geldiği Trabzon Bulvarı'ndaki Özel İdare İş Merkezi önünde Filistin'deki Müslümanların öldürülmesini protesto etti. Sarıtürk, tepki amacıyla kendi yazdığı şiiri okuduktan sonra "Gazze için farkındalık olsun" diyerek yanında getirdiği bir kova çamurlu suyu başından döktü, Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı'ya meydan okudu.

Üzerindeki takım elbisesi çamur içerisinde kalan Sarıtürk, ünlülerin ALS hastalarına verdiği desteği Gazzeliler için göstermemelerine tepki gösterdi. Sarıtürk, başlattığı çamurlu su akımına Hülya Avşar ve Acun Ilıcalı'yı da davet ederek, şunları söyledi: "Tamam ALS hastalarını, yatakta yatan hastaları görüyorsun ama bombaları görmüyorsun. Bu nasıl duyarlılık? Tamam duyarlısın tebrik ediyorum. O duyarlılığı Müslümanlar için de gösterin. Özellikle Hülya Avşar'ı ben çok beğeniyorum. Yani duyarlı birisi. O soğuk su kampanyasını hastalık için yapıyor, Gazze için de yapmasını rica ediyorum. Hülya Avşar'a da, Acun Ilıcalı'yı da meydan okuyorum. Farkındalık olsun diye de çamurlu su döktüm."

Sarıtürk, daha sonra çamurlu haliyle vatandaşların meraklı bakışları arasında otomobiline binerek uzaklaştı. - Kahramanmaraş

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gazze'de Ölümlere Tepki İçin Başından Çamurlu Su Döktü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement