Gazze Müslümanları İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika
Yerel

Gazze Müslümanları İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Gazze Müslümanları İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı

Anadolu Gençlik Derneği Üyeleri, Gazze’de hayatını kaybeden Müslümanlar için Cuma namazına müteakiben cenaze namazı kıldı.

18.07.2014 17:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Anadolu Gençlik Derneği Üyeleri, Gazze'de hayatını kaybeden Müslümanlar için Cuma namazına müteakiben cenaze namazı kıldı. Namaz öncesi açıklamalarda bulunan Derneği Üyesi Burak Kaçar, İsrail ile ilişkilerini sürdüren her ülkenin katliamdan sorumlu olduğunu belirtti.

İsrail'in Gazze'ye düzenlediği askeri operasyona tepkiler büyüyor. Ünye'de Anadolu Gençlik Derneği Üyeleri ve vatandaşlar Orta Cami avlusunda bir araya gelerek, Cuma namazının ardından gıyabi cenaze namazı kıldı.

Namaz öncesi açıklamalarda bulunan Anadolu Gençlik Derneği Üyesi Burak Kaçar, İsrail ile ilişkilerini sürdüren her ülkenin katliamdan sorumlu olduğunu belirtti. Kaçar açıklamasında, "Siyonist terör örgütü İsrail gece yarısı sekiz bin kişilik caniler sürüsüyle karadan, denizden ve havadan olmak üzere Gazze'ye saldırarak yeni bir katliam sürecine başladı. Terör devleti İsrail ile ilişkilerini sürdüren her ülke bu katliamdan sorumludur. Allah'ın izniyle Siyonist terör örgütü geldiği gemilerle ardında bakmadan bu mübarek toprakları terk edecektir. Şehitlerimize selam olsun. Hamas'a ve mücahitlerimize selam olsun. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır" dedi. - ORDU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gazze Müslümanları İçin Gıyabi Cenaze Namazı Kılındı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement