Gazze'ye Giden Aile, ABD Konsolosluğu Önündeki Eyleme Katıldı - Son Dakika
Güncel

Gazze'ye Giden Aile, ABD Konsolosluğu Önündeki Eyleme Katıldı

Gazze\'ye Giden Aile, ABD Konsolosluğu Önündeki Eyleme Katıldı

İsrail'in Filistin'e düzenlediği askeri operasyonlara tepki göstermek için geçen 22 Temmuz'da Kayseri'den Gazze'ye doğru yola çıkan Ali Tokluman, eşi ve 3 çocuğuyla Adana'ya ulaştı.

27.07.2014 17:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İsrail'in Filistin'e düzenlediği askeri operasyonlara tepki göstermek için geçen 22 Temmuz'da Kayseri'den Gazze'ye doğru yola çıkan Ali Tokluman, eşi ve 3 çocuğuyla Adana'ya ulaştı.

Ailesiyle birlikte ABD'nin Adana Konsolosluğu önünde Filistin ve Türk bayraklarıyla düzenlenen İsrail'i protesto eylemine katılan Ali Tokluman, İsrail'i ve saldırılara sessiz kalanları kınadı. Yaşanan acıların sona ermesini isteyen Ali Tokluman, Adana'da yarın sabah bayram namazını kılıp Hatay'ın Reyhanlı İlçesi'ne gideceğiz. Buradan Gazze'ye gitmek için izin isteyeceğiz. Gazze'ye ulaşmak için çaba göstereceğiz. Biz Gazze'nin yalnız olmadığını dünyaya duyuruyoruz dedi.

Açıklamanın ardından üzerlerinde 'Kahrolsun Siyonizm', 'Yeter artık', 'Biz de Gazzeliyiz' ve 'Gazze'ye gidiyoruz' yazılı tişörtler olan Ali Tokluman ve ailesi, Adana'da konaklayacakları kişilerle birlikte konsolosluk önünden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gazze'ye Giden Aile, ABD Konsolosluğu Önündeki Eyleme Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:20 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İddiaya göre içeride mahsur kalan işçiler olabilir. İtfaiye ekipleri yangına müdahale ediyor.

  • Küçükçekmece'de fabrika yangını
    07:00 Küçükçekmece'de fabrika yangını

    Küçükçekmece Mehmet Akif Mahallesi Bahariye Caddesi'nde bulunan bir fabrikada henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine olay yerine çevre ilçelerden çok sayıda itfaiye, polis ve sağlık ekibi sevk edildi. İplik üretimi yapılan fabrikada içeride mahsur kalan işçiler olabileceği iddia ediliyor. İtfaiye ekipleri yangına müdahale etmeye devam ediyor.

  • Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu
    04:47 Efeler Belediye Başkanı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde iftar yemeğinde vatandaşlarla buluştu

    Efeler Belediye Başkanı ve İYİ Parti Efeler Belediye Başkan Adayı Mehmet Fatih Atay, Adnan Menderes Mahallesi'nde düzenlenen iftar yemeğinde mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Mahalle sakinleri, Başkan Atay'a desteklerini açıkladı ve teşekkür etti.


Advertisement