Gazze'ye Yardım Kampanyası - Son Dakika
Yerel

Gazze'ye Yardım Kampanyası

Gazze\'ye Yardım Kampanyası

Siirt Valiliği, Gazze'ye yardım kampanyası başlattı.

24.07.2014 14:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Siirt Valiliği, Gazze'ye yardım kampanyası başlattı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada, İsrail'in Filistin'e bağlı Gazze şeridinde başlattığı askeri harekat sonucunda yüzlerce masum insan hayatını kaybettiği, binlerce insanin barınma, açlık, susuzluk ve sağlık problemleri ile karşı karşıya geldiği belirtildi.

Türkiye'de yardımlaşma ve dayanışma duygusunun yoğun olarak yaşandığı ramazan ayında halkın da beklentileri doğrultusunda zor durumdaki dost ve kardeş Filistin halkına yardım için Başbakanlık tarafından bir yardım kampanyası düzenlendiği kaydedilen açıklamada, kampanya kapsamında toplanan tüm yardımların, Başbakanlık Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından koordine edilerek, belirlenen esaslar çerçevesinde bölgeye ulaştırılacağı bildirildi.

Açıklamada, "Bu amaçla yardım yapmak isteyen Siirtli hemşehrilerimiz, kamu kurum ve kuruluşlarımız, Belediyeler, sivil toplum kuruluşlarımız, meslek odaları ve yerel basınımız yardımlarını ki hesaplara yapabileceklerdir. Ayrıca dileyen vatandaşlarımız, Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından duyurulacak olan GSM operatörlerinden SMS atmak suretiyle de bağışta bulunabileceklerdir" denildi. - Siirt

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Gazze'ye Yardım Kampanyası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement