Gazzede'den Gazze'ye Kardeşlik Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Gazzede'den Gazze'ye Kardeşlik Yürüyüşü

Keçiören Belediyesi, İsrail’in Gazze’ye düzenlediği saldırıları protesto etmek için “Gazze’den Gazze’ye Kardeşlik Yürüyüşü” düzenledi.

20.07.2014 18:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırıları protesto etmek için "Gazze'den Gazze'ye Kardeşlik Yürüyüşü" düzenledi.

İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etmek için Keçiören'deki Gazze Caddesi'nde "Gazze'den Gazze'ye Kardeşlik Yürüyüşü"ne Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak katılarak destek verdi. "Keçiören Filistinli kardeşleriyle", "İsrail Gazze'den defol" pankartlarının açıldığı yürüyüşte " Hamas'a selam, direnişe devam", "Mescidi Aksa onurumuzdur" sloganları atıldı.

"Gazze'den Gazze'ye Kardeşlik Yürüyüşü" pankartı arkasında sıralanan çok sayıda vatandaşa tekerlek sandalyeli vatandaşlar da en ön sıralarda yer alarak destek verdi. İsrail bayrağının yakıldığı yürüşte vatandaşlar sık sık tekbir getirdi.

Yürüyüş sonunda konuşma yapan Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak, "Keçiören'in Gazze Caddesin'den Gazze'ye gönülden yürüdük, gönülden onlara ulaştık. Keçiörenliler olarak bugün burada katliamcı, soykırımcı İsrail'i kınamak için toplandık. Keçiören'de her yer Gazze. Her Keçiörenli Gazzelilerin yaşadıklarını yüreklerinde yaşıyor. Gazze'ye Gazze Caddesi'nden sesleniyoruz; Gazze'ye her türlü maddi ve manevi desteği vermeye hazırız" diye konuştu.

"İsrail insanlığa yüzyılın utancını yaşattı, yaşatmaya da devam ediyor" ifadesini kullanan Ak, "Söz konusu Filistin olunca devletler, uluslararası Sivil Toplum Kuruluşlar(STK) sadece seyrediyor. Yazıklar olsun bu katliamlara seyirci kalanlara. Yazıklar olsun kanlı bir siyaseti milyonlarca insanın yaşamından daha değerli görenlere" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gazzede'den Gazze'ye Kardeşlik Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement