Gebze Adliyesi'nde Gergin Dakikalar - Son Dakika
Güncel

Gebze Adliyesi'nde Gergin Dakikalar

Gebze Adliyesi\'nde Gergin Dakikalar

SODAP'a yönelik hafta sonu gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 7 kişinin bugün Gebze Adliyesi'ne sevki sırasında gergin anlar yaşandı.

28.07.2015 19:52  Güncelleme: 19:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Emriyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube ekipleri tarafından Sosyalist Dayanışma Platformu'na (SODAP) yönelik hafta sonu gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınan 7 kişinin bugün Gebze Adliyesi'ne sevki sırasında gergin anlar yaşandı.

Polisin gerçekleştirdiği operasyonlarda Dilovasın'da 1 kişi, Çayırova'da 1 kişi, Darıca'da 4 kişi ve Gebze'de 1 kişi olmak üzere 7 kişi göz altına alınmıştı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi'nde yapılan sorgularının ardından 7 kişi, bugün öğleden sonra geniş güvenlik önlemleri altında Gebze Adliyesi'ne getirildi.

Gebze İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri adliye çevresinde sıkı güvenlik önlemleri aldı. Sanık yakınları da adliyeye gelince burada Çevik Kuvvet polisleri de sevkedildi.

Adliye önünde kaldırımda bekleyen sanık yakınlarınden bazıları araçlarını buradaki kaldırıma parketmekte ısrar edince gerginlik daha da arttı. Sanık yakınları daha sonra sakinleşerek adliye önünden ayrıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gebze Adliyesi'nde Gergin Dakikalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement