Gebze - Bayram Tatili Trafiğinde Saat 19.00'dan Sonra Hereketlilik Başladı - Son Dakika
Güncel

Gebze - Bayram Tatili Trafiğinde Saat 19.00'dan Sonra Hereketlilik Başladı

Gebze - Bayram Tatili Trafiğinde Saat 19.00\'dan Sonra Hereketlilik Başladı

Bayram tatili trafiğinde saat 19.00'dan sonra hereketlilik başladı Önümüzdeki hafta Perşembe günü başlayacak 4 günlük Kurban Bayramı tatilinin, idari izinlerle 9 günü çıkması nedeniyle tatili İstanbul dışında geçirmek isteyenlerin bir bölümü bu akşam saatlerinde yola çıkmaya başladı.

18.09.2015 19:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bayram tatili trafiğinde saat 19.00'dan sonra hereketlilik başladı

Önümüzdeki hafta Perşembe günü başlayacak 4 günlük Kurban Bayramı tatilinin, idari izinlerle 9 günü çıkması nedeniyle tatili İstanbul dışında geçirmek isteyenlerin bir bölümü bu akşam saatlerinde yola çıkmaya başladı. Saat 18.30'a kadar oldukça sakin olan TEM ve D-100 karayolu'nun Çamlıca- Gebze arasında bu saatten sonra hareketlilik gözlenirken, İDO'nun Gebze Eskihisar'daki feribot iskelesine de araç akını başladı.

Her bayram öncesi olduğu gibi TEM Otoyolu'nun Çamlıca-İzmit arasında mesai bitiminden sonra bayramı İstanbul dışında geçirmek isteyenler yola çıkmaya başlayınca yoğunluk yaşanmaya başlandı. Saat 19.00'dan itibaren TEM'de Anadolu istikametine doğru trafik neredeyse normalin iki katına çıktı. Şu ana kadar yollarda herhangi bir sorun yaşanmamakla birlikte aynı saatlerde Yalova-Bursa istikametine gidecek olan ve İzmit Körfezi'ni dolaşmak istemeyen araç sürücülerinin tercih ettiği Gebze Eskihisar'daki feribot iskelesine de araç akını başladı.

İDO Bölge sorumlusu Aşkın Lermi bugünden itibaren Eskihisar-Topçular arasında gemi sayısının 12'den 15'e çıkarıldığını, ancak yarın 3 gemi daha geleceğini ve 18'e ulaşacağını söyledi. Saat 19.00'dan itibaren iskele meydanı dolmaya başlarken saat 19.15 itibarıyla araçların bekleme süresi yarım saate kadar çıktı.

Trafikteki yoğunluğun gece de devam etmesi beklenirken, trafik yetkilileri bayrama daha 5 gün olduğunu hatırlatarak, İstanbul dışına gitmek isteyenlerin bu durumda bir anda trafiğe yükleanmeyeceklerini, trafikte geçen bayramlardaki kadar sıkışıklığın olmayacağını umduklarını söylediler.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gebze - Bayram Tatili Trafiğinde Saat 19.00'dan Sonra Hereketlilik Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Aras Elektrik Genel Müdürü Personel ile Bayramlaştı
    09:52 Aras Elektrik Genel Müdürü Personel ile Bayramlaştı

    Ramazan Bayramı sonrası Aras Elektrik Genel Müdürü Fikret Akbaş, çalışanların bayramını kutladı. Akbaş, bayramların birliktelik ve paylaşma duygusunu artırdığını belirtti. Aras EDAŞ personeli de mesaiye başladıktan sonra Genel Müdürlük binasında bayramlaşma kutlaması yaptı. Genel Müdür Akbaş, çalışma arkadaşlarına teşekkür ederek bayramlarını kutladı.

  • Erzurum'da Doğal Malzemelerle Maket Kursu Yoğun İlgi Görüyor
    09:52 Erzurum'da Doğal Malzemelerle Maket Kursu Yoğun İlgi Görüyor

    Erzurum'un Uzundere ilçesinde ESMEK ve TÜYEG tarafından düzenlenen maket kursuna gençler büyük ilgi gösteriyor. Kurs, doğal ve atık malzemeler kullanılarak yapılan maketlerin üretimini öğretiyor. Kursiyerler, kısa sürede öğrendikleri tekniklerle kendi maketlerini yapmaya başladı. Doğal güzellikleri yansıtan detaylarıyla dikkat çeken maketler, bölgede sanatın ve el becerilerinin gelişimine katkı sağlıyor.

  • Eskişehir'de Otomobil Takla Attı: Sürücü Yaralandı
    09:51 Eskişehir'de Otomobil Takla Attı: Sürücü Yaralandı

    Eskişehir'de sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje çıkarak aydınlatma direğine çarpan, daha sonra ise takla atan otomobil hurdaya dönerken sürücü yaralandı. Kazada yaralanan sürücü hastaneye kaldırıldı ve sağlık durumu iyi olduğu belirtildi.

  • Adana'da Yapılan Uygulamalarda 34 Ruhsatsız Tabanca ve 9 Ruhsatsız Uzun Namlulu Tüfek Ele Geçirildi
    09:51 Adana'da Yapılan Uygulamalarda 34 Ruhsatsız Tabanca ve 9 Ruhsatsız Uzun Namlulu Tüfek Ele Geçirildi

    Adana'da polis ekipleri bir hafta boyunca yapılan uygulamalarda 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirdi. Ayrıca, yapılan uygulamalarda 2 otomatik tabanca, 9 kurusıkı tabanca, 49 şarjör, bin 394 fişek, 2 kesici deli alet, 316,96 narkotik madde, 352 uyuşturucu hap, 18.5 litre kaçak içki ve 11 çalıntı motosiklet ele geçirildi. Toplamda 55 kişi tutuklandı.

  • Adana'da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 şahıs yakalandı
    09:50 Adana'da 54 ruhsatsız silah ele geçirildi, 373 şahıs yakalandı

    Adana Emniyet Müdürlüğü ve Seyhan İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen asayiş uygulamalarında bir hafta boyunca 34 ruhsatsız tabanca, 9 ruhsatsız uzun namlulu tüfek ve 2 yarı otomatik tabanca ele geçirildi. Ayrıca, 2 otomatik tabanca, 9 kurusıkı tabanca, 49 şarjör ve bin 394 fişek de bulundu. Uygulamalar sonucunda 316,96 gram narkotik madde, 352 uyuşturucu hap, 18.5 litre kaçak içki ve 11 çalıntı motosiklet de ele geçirildi. Toplamda 373 şahıs yakalanırken, 55 kişi tutuklandı.

  • Türkiye'nin
    09:50 Türkiye'nin "Kişi Başına En Çok Borç Düşen Belediyesi" Ankara'da.

    31 Mart yerel seçimlerinde Ankara'nın Gölbaşı ilçesinde CHP’den Belediye Başkanı seçilen Yakup Odabaşı, Türkiye'nin kişi başına en çok borç düşen belediyesinin Gölbaşı olduğunu belirtti. Odabaşı, belediyenin, yaklaşık 1 milyar 60 milyon TL borcu bulunduğunu söyledi. Odabaşı, belediyede 400 personel bulunduğunu da ifade ederek, “Gizli çalışanlar var. Yani olmadığı halde burada görünen isimler var” dedi.


Advertisement