Gebze'de Hastaneler Acemi Kasaplarla Doldu - Son Dakika
Yerel

Gebze'de Hastaneler Acemi Kasaplarla Doldu

Gebze\'de Hastaneler Acemi Kasaplarla Doldu

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde her yıl olduğu gibi bu kurban bayramında da hastaneler acemi kasaplarla doldu taştı.

12.09.2016 12:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde her yıl olduğu gibi bu kurban bayramında da hastaneler acemi kasaplarla doldu taştı. Kurban keserken çeşitli yerlerinden yaralanan vatandaşlar soluğu hastanelerin acil servisinde aldı.

Gebze'de kurban kesen vatandaşlardan kimileri bıçakla yaralanırken bazıları hayvanın boynuzuna maruz kalarak yaralandı. Hayvan kesimi sırasında yanlışlıkla elini, kolunu ve bacağını kesenler kendi imkanları ile hastanelere gelirken ağır kesik alanlar sağlık ekiplerince hastanelere taşındı.

Gebze bulunan bir kasapta kurban kesmek isteyen İrfan Boztaş parmağından yaralandı. Gebze Cumalı köyünde kurban keserken ismi öğrenilemeyen bir vatandaş ise dengesini kaybetmesi sonucunda ayağına bıçak saplandı, yaralı vatandaş ambulansla hastaneye getirildi. Çayırova'da kurban kesmek için boğayı yere yatırdığını ve boğanın o sırada kalmaya çalıştığını söyleyen Sinan Çiçek, boğanın boynuzunun koluna gelmesi sonucunda yaralandı. Kurban kesim işleminin ardından kurbanı ayıklarken kolundan yaralanan Mesut Çelik isimli vatandaş hastanede tedavi oldu.

Gebze Fatih Devlet Hastanesine gün boyunca onlarca acemi kasap tedavi olmak için geldi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gebze'de Hastaneler Acemi Kasaplarla Doldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement