Gebze'de Kahraman Tazeoğlu İzdihamı - Son Dakika
Güncel

Gebze'de Kahraman Tazeoğlu İzdihamı

Kocaeli 6. Kitap Fuarı'nda müjdesini verdiği son kitabı "Yaralı"yı okurlarına anlattı.

22.10.2014 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, düzenlediği kültür sanat etkinlikleriyle birbirinden önemli yazarları Kocaelililerle buluşturuyor. Büyükşehir, son olarak Türk edebiyatının son dönemdeki en iyi yazar ve şairlerinden Kahraman Tazeoğlu'nu Gebzeli okurlarıyla bir araya getirdi. Tazeoğlu, Mayıs ayında katıldığı Kocaeli 6. Kitap Fuarı'nda müjdesini verdiği son kitabı "Yaralı"yı okurlarına anlattı. Gebzelilerin yoğun ilgisi nedeniyle Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nde izdiham yaşandı.

KÜLTÜR MERKEZİ TARİHİ GÜNLERİNDEN BİRİNİ YAŞADI

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi, Kahraman Tazeoğlu söyleşi nedeniyle adeta tarihi günlerinden birini yaşadı. Tazeoğlu, son kitabı "Yaralı" ile kültür merkezine konuk oldu. Alkışlarla karşılanan genç yazar, gördüğü ilgiden oldukça mutlu oldu.

YARALI'NIN MÜJDESİNİ KİTAP FUARI'NDA VERMİŞTİ

Kahraman Tazeoğlu söyleşisinde; Mayıs ayında katıldığı 6. Kocaeli Kitap Fuarı'nda müjdesini verdiği, son kitabı "Yaralı"yı anlattı. Yaralı'nın bir önceki kitabı Bukre'nin bir devamı olmadığını söyleyen Tazeoğlu, "Bu bir devam hikâyesi değil. Sadece, Bukre'de benim bilhassa havada bıraktığım soru işaretleri vardı. Yaralı hikâyesinde o soru işaretleri cevap buluyor. İki hikâyenin kesiştiği bir yer var" dedi. Tazeoğlu, söyleşide ayrıca okurlarından gelen soruları yanıtladı.

BÜYÜKŞEHİR VE OKURLARINA TEŞEKKÜR ETTİ

Genç yazar, söyleşinin sonunda, kendisini Gebzeli okurlarıyla buluşturduğu için Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Kendisini izlemeye gelen kalabalık okur kitlesine de seslenen Tazeoğlu, "Beni bu denli güzel bir ilgiyle karşıladığınız için sizlere teşekkür ediyorum. Okurlarımla böylesine güzel bir ortamda bulunmaktan çok mutluyum" dedi.

4 SAAT BOYUNCA KİTAPLARINI İMZALADI

Söyleşinin sonunda Kahraman Tazeoğlu, son kitabını okurları için imzaladı. Yoğun ilgi nedeniyle Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi'nin içinde uzun kuyruklar oluştu. Tazeoğlu, 4 saat boyunca okurları için son kitabını imzaladı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Gebze'de Kahraman Tazeoğlu İzdihamı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement