Gebze'de, Minibüs ile Kamyon Arasında Kalan Otomobilde 2 Kişi Ağır Yaralandı 1- - Son Dakika
Güncel

Gebze'de, Minibüs ile Kamyon Arasında Kalan Otomobilde 2 Kişi Ağır Yaralandı 1-

Gebze\'de, Minibüs ile Kamyon Arasında Kalan Otomobilde 2 Kişi Ağır Yaralandı 1-

Gebze'de, minibüs ile kamyon arasında kalan otomobilde 2 kişi ağır yaralandı Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde D-100 Karayolu'nun Anibal Kavşağ'ında bu akşam saat 18.00 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında minibüs ile kamyon arasında kalan otomobilde 2 kişi ağır yaralandı.

26.08.2015 20:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze'de, minibüs ile kamyon arasında kalan otomobilde 2 kişi ağır yaralandı

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde D-100 Karayolu'nun Anibal Kavşağ'ında bu akşam saat 18.00 sıralarında meydana gelen zincirleme trafik kazasında minibüs ile kamyon arasında kalan otomobilde 2 kişi ağır yaralandı. Kazanın ardından, polis ile kazayı izlemeye gelen ve trafiği tehlikeye atan vatandaşlar arasında tartışma çıktı. Polis vatandaşları kazanın olduğu bölgeden zorla uzaklaştırdı.

D-100 Karayolu'nun İstanbul istikametine meydana gelen kazada 41 BE 550 plakalı özel otomobl, önünde gitmekte olan 41 UG 450 plakalı şerit değiştirmesi nedeniyle frene basınca, arkadan gelmekte olan 41 P 2336 plakalı servis minibüsü bu araca çarptı. Kamyon ile minibüs arasında kalan otomobilde sıkışan 2 kişi yaralandı. Araçta sıkışanlar iki kişi olay yerine gelen kaza kırım ekipleri tarafından yaklaşık yarım saatlik çaba sonucu çıkarılırken, araçların depolarındaki akaryakın yola aktı.

Bu arada meraklılar da olay yerini doldurdu. Cep telefonları ile bu olayı görüntülemeye çalışan ve diğer şeritten akmakta olan trafiği de tehlikeye düşüren vatandaşlar arasında tartışmkalar yaşandı. Polis mekarlıları olay yerinden güçlükle uzaklaştırdı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gebze'de, Minibüs ile Kamyon Arasında Kalan Otomobilde 2 Kişi Ağır Yaralandı 1- - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement