Gebze Meydanında Bayram Coşkusu - Son Dakika
Yerel

Gebze Meydanında Bayram Coşkusu

Gebze Meydanında Bayram Coşkusu

Gebzeliler bayramın birinci gününde kent meydanındaki bayramlaşmada bir araya gelerek kucaklaştı, bayramlaştı.

28.07.2014 12:40
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebzeliler bayramın birinci gününde kent meydanındaki bayramlaşmada bir araya gelerek kucaklaştı, bayramlaştı.

Gebze, bayramda Kent Meydanı'nda kucaklaştı. Gebze'nin geleneksel kent bayramlaşması kent meydanında vatandaşların ve protokolün katılımıyla yapıldı. Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker'in ev sahipliğinde Gebze Kent Meydanı'nda yapılan bayramlaşmaya AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Ali Okur, AK Parti eski Milletvekili Eyüp Ayar, Gebze Kaymakamı Mehmet Arslan, GTO Başkanı Nail Çiler, belediye başkan yardımcıları Nilay Ayran, Engin Güzel, Sadık Albayrak, belediye meclis üyeleri, ilçenin mülki amir ve müdürleri, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.

Bayram namazını Gebzelilerle birlikte eda eden Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, kent bayramlaşmasında bir selamlama konuşması yaptı. "Dini ve milli bayramlarımız, bizleri kaynaştırmada, dostlukların tesis edilmesinde önemli bir yeri var" diyen Başkan Köşker, "Gebzemize hamdolsun ki her bayram birlik ve beraberliğimizin en güzel örneklerini yaşıyoruz, paylaşıyoruz. Gebzeli hemşerilerime, aileleriyle ve sevdikleriyle birlikte; sağlık sıhhat içerisinde daha nice bayramlar geçirmelerini yüce Rabbimden niyaz ederim. Bayramımız mübarek olsun" dedi.

İslam coğrafyasında yaşanan acılar nedeniyle bayramın buruk geçtiğini de değinen Başkan Köşker, "Zulüm altındaki kardeşlerimiz için dua ediyoruz. Yaşanan insanlık dramı en kısa sürede bitsin ve kalıcı barış gelsin istiyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından hatıra çekilen hatıra fotoğrafıyla kent bayramlaşması sona erdi. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gebze Meydanında Bayram Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement