Gebze Türk Traktör'ün Çayırova'daki Satış ve Servis Merkezi Açıldı - Son Dakika
Güncel

Gebze Türk Traktör'ün Çayırova'daki Satış ve Servis Merkezi Açıldı

Gebze Türk Traktör\'ün Çayırova\'daki Satış ve Servis Merkezi Açıldı

Türk Traktör'ün Çayırova'daki satış ve servis merkezi açıldıTürk Traktör, Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'ndeki Case, New Holland markalı iş makinelerinin satışı ve servis hizmetini yapacağı tesisini Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'nde açtı.

14.03.2016 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Traktör'ün Çayırova'daki satış ve servis merkezi açıldı

Türk Traktör, Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'ndeki Case, New Holland markalı iş makinelerinin satışı ve servis hizmetini yapacağı tesisini Kocaeli'nin Çayırova İlçesi'nde açtı. Tesis, Marmara Bölgesi'ne hizmet verecek.

TürkTraktör, Çayırova'da 25 bin metrekare alana kurduğu satış ve servis hizmeti sunan iş makineleri tesisini hizmete açtı. Açılış törenine, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Zekeriya Özak, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, CNH Industrial CEO'su ve Case ile New Holland İş Makineleri Marka Başkanı Richard Tobin, Koç Holding Savunma Sanayi, Bilgi Grubu Başkanı Kudret Önen, TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta ve davetliler katıldı. TürkTraktör Genel Müdürü Marco Votta, "İstanbul İş Makineleri Tesisi'ni açmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. İş makinesi alanındaki yatırımlarımıza, Türkiye'de bu sektörün en önemli bölgesi olarak ifade edebileceğimiz bir lokasyonda açtığımız, bu tesisimizle devam ediyoruz. Hedefimiz çok net; müşterilerimizin ekipmanlarının sahada her zaman tam kapasite çalıştığından emin olarak, yaptıkları yatırımın geri dönüşünü, en yüksek seviyeye ulaştırarak almalarını sağlamak" dedi.

Kudret Önen ise 62 yıllık geçmişiyle Türkiye'de sektörünün en eski üreticisi TürkTraktör olarak farklı alanlardaki yatırımlara devam ettiklerini belirterek, "Türkiye iş makineleri pazarı, dünyanın en önemli pazarlarından biri ve çok yüksek bir büyüme potansiyeline sahip. Koç Holding ve CNH Industrial olarak kendini ispat etmiş işbirliğimizle, 2013 yılında girdiğimiz bu yeni sektördeki performansımızı hızla artırıyoruz. Bu yeni tesis de, ekibimizin sürekli gelişiminin bir göstergesidir" diye konuştu.

Richard Tobin ise, "İş makineleri pazarına TürkTraktör ve Koç Holding'in Türkiye'deki tecrübesiyle sunduğumuz Case ve New Holland ürünlerinin kısa zamanda gördüğü ilgi bizlere, Türk inşaat sektörünün ihtiyaçlarının karşılandığını göstermektedir. ABD, Japonya ve İtalya'da üretilen yüksek teknolojiye sahip ürünlerimizi, burada da sunuyor olmaktan dolayı gurur duyuyoruz" dedi.

Daha sonra açılışı yapılan tesis gezildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gebze Türk Traktör'ün Çayırova'daki Satış ve Servis Merkezi Açıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement