Gebzeli Kuaförden Fanatik Taraftarlara Özel Uygulama - Son Dakika
Güncel

Gebzeli Kuaförden Fanatik Taraftarlara Özel Uygulama

Gebzeli Kuaförden Fanatik Taraftarlara Özel Uygulama

Kocaeli’nin Gebze ilçesinde bulunan bir kuaför tıraş olmaya gelen fanatik müşterilerine özel uygulama yaparak 4 büyük takımın amblemlerinin olduğu önlüklerle tıraş işlemini gerçekleştiriyor.

23.06.2016 11:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde bulunan bir kuaför tıraş olmaya gelen fanatik müşterilerine özel uygulama yaparak 4 büyük takımın amblemlerinin olduğu önlüklerle tıraş işlemini gerçekleştiriyor.

Kocaeli'nin Gebze ilçesi Osman Yılmaz Mahallesi Kızılay caddesinde bulunan Aydın Sevim'in işlettiği Aydın Erkek Kuaförü, ilginç bir uygulamaya giderek fanatik müşterileri için yeni bir gelenek başlattı. Kuaföre saç kesimi ve bakımı için gelen müşterilerine Fenerbahçe, Beşiktaş, Galatasaray, Trabzonspor, Gebzespor ve Milli Takım renklerinin yer aldığı önlüklerle tıraş eden Kuaför Aydın Sevim'in bu hizmeti fanatiklerin beğenisini topladı.

"SARI KIRMIZI ÖNLÜKLE TIRAŞ OLMAK GÜZEL DUYGU"

Kuaföre tıraş olmaya gelen ve 25 yıldır Galatasaray taraftarı olduğunu söyleyen Zekeriya Ercan, "Biz Türk milleti olarak futbolu çok seviyoruz. Bu önlüklerde bizi bağladığı için bu uygulamadan mutluluk duyuyoruz. Sarı kırmızı önlüklerle tıraş olmak güzel bir duygu" dedi.

"UYGULAMAYI DUYDUM, ŞEHİR DIŞINDAN GELDİM"

Şehir dışından uygulamayı duyup tıraş olmaya geldiğini belirten Trabzonspor taraftarı Mutluay Gökhan Sarmaz, "Ben armaya geldim. Şehir dışındaydım. Uzun süredir Gebze'de tıraş olma imkanımız olmuyordu. Bir arkadaşımız burayı önerdi, bu tarz bir uygulama olduğunu söyledi. Benim de dikkatimi çekti. Bende buraya geldim armayı gördüm çok memnunum. Bize her yer Trabzon ifadesinin altındaki duyguyu açıklamak istersek, berberde de bize her yer Trabzon, çarşıda da bize her yer Trabzon. Bu uygulamayla Gebze'ye bir çeşitlilik bir renk gelmiş" şeklinde konuştu.

"TIRAŞ OLMAYA GELENLER UYGULAMADAN MEMNUN KALIYOR"

Dükkanında çok siyaset ve futbol muhabbeti yapıldığı için böyle bir uygulamaya gittiğini açıklayan Kuaför Aydın Sevim, "Mesleğe 2007 yılında başladığını ve yaklaşık 8-9 senedir bu işi yapıyorum. Dükkanımda böyle bir uygulama yapma gereği duydum, çok futbol siyaset muhabbeti oluyordu. Ne yapabilirim diye düşündüm ve tıraş önlüklerine Galatasaray, Fenerbahçe, Gebzespor, Trabzonspor gibi takımların armasının bulunduğu önlükler kullanmayı denedim. Uygulama güzel oldu. Uygulaya Gebze dışından gelenler oldu. Çok memnun kaldıklarını söylediler. Aynı zamanda tıraş örtüsü dışında kulüp logolu tıraş havluları da gelecek uygulamaya" ifadelerini kullandı. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gebzeli Kuaförden Fanatik Taraftarlara Özel Uygulama - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement