Gebzeliler Mevlana Ezgileri ile Buluştu - Son Dakika
Yerel

Gebzeliler Mevlana Ezgileri ile Buluştu

Gebzeliler Mevlana Ezgileri ile Buluştu

Gebze Belediyesi Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında Gebzeli vatandaşlar, Serdar Tuncer vasıtasıyla Mevlana'nın rubaileri ile buluştu.

11.12.2014 11:57  Güncelleme: 12:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebze Belediyesi Kültür-Sanat Etkinlikleri kapsamında Gebzeli vatandaşlar Serdar Tuncer vasıtasıyla Mevlana'nın rubaileri ile buluştu.

Gebze Belediyesi'nin Kültür-Sanat Etkinlikleri Kent Meydanı'nda bulunan Gebze Kültür Merkezi'nde devam ediyor. Gebze Kültür Merkezi'nde önceki akşam düzenlenen programda Gebzeli sanatseverler, 'Mevlana Kalbe Düşünce' programında Serdar Tuncer'le buluştu. Prof. Dr. Sadettin Öktem'in de konuk olarak katıldığı programda Mevlana'dan rubaileri Gebzeliler için Serdar Tuncer seslendirdi. Hazreti Mevlana'nın hayatı ve felsefesi hakkında konukları aydınlatan Prof. Dr. Sadettin Öktem'in konuşmasını Mevlana'dan rubailerle süsleyen Serdar Tuncer, Gebzelileri adeta mest etti. Gebze Belediyesi Aralık ayı kültür sanat etkinlikleri 12 Aralık Cuma günü saat 19.00'da 'Sıradışı Tarih' programıyla devam edecek. Moderatör Turgay Güler'in sunumunda yapılacak programa konuk olarak araştırmacı Ömer Özkaya olacak. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gebzeliler Mevlana Ezgileri ile Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement