Gebzespor Yeniden Doğuyor - Son Dakika
Güncel

Gebzespor Yeniden Doğuyor

Gebzespor Yeniden Doğuyor

Ekonomik kriz yüzünden 2 yıl önce 3'üncü Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düşen Kocaeli'nin köklü kulübü Gebzespor, yeniden doğuyor.

15.09.2014 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ekonomik kriz yüzünden 2 yıl önce 3'üncü Lig'den Bölgesel Amatör Lig'e (BAL) düşen Kocaeli'nin köklü kulübü Gebzespor, yeniden doğuyor.

"HEYECANI GERİ GETİRMEK LAZIM"

7 milyon TL borcu bulunduğu için kimsenin sahip çıkmadığı kulüp, işadamı İlker Çakır'ın yönetimi 2 ay kadar önce devralmasıyla yeniden canlandı, bu arada kulüp otobüsü de alındı. Yönetimi devraldıktan sonra ilk aşamada yaklaşık 2 milyon TL harcama yapan İlker Çakır, takıma hem transfer yaptı, hem de kulüp tesislerini 5 yıldızlı otel konumuna getirdi. "Heyecan olmazsa olmaz" diyen İlker Çakır, bu sezon sonunda amaçlarının yeniden 3'üncü Lige çıkmak olduğunu belirtirken şunları söyledi:

"Gebze, Türk sanayiinin kalbi olan yerlerden biri. Futbol takımı da amatör olmamalı. Futbol olur, basketbol olur, ne olursa olsun, gençlerin spora yönlendirilmeleri lazım. Bundan dolayı da gençlerimizi sportif anlamda nasıl yönlendiririz, nasıl yaparız gibi çalışmalara girdik."

Bu arada Gebzespor, pazar günü oynadığı Bal Ligi'ndeki ilk maçında Sultanorhanspor'u 2-0 yenerek lige galibiyetle başladı. - Gebzekocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gebzespor Yeniden Doğuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement