Geç Gelen Karara Sitem Etti - Son Dakika
Güncel

Geç Gelen Karara Sitem Etti

Geç Gelen Karara Sitem Etti

Kastamonu’nun Küre ilçesinde özel bir şirketin işçi servisinde şoför olarak çalışan Hüseyin Karaş, 8 yıl sonra gelen karara sitem etti.

10.06.2015 17:03
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Küre ilçesinde özel bir şirketin işçi servisinde şoför olarak çalışan Hüseyin Karaş, 8 yıl sonra gelen karara sitem etti.

Köyleri Ersizlerdere'de 2007 yılında aile arasında gerçekleşen bir olay sonrasında 25 ay hapis cezası aldığı haberini alan Karaş, "8 yıl öncesinde köyde yaşadığımız aile arasındaki olay sonrası davayı avukata götürme ihtiyacı düşünmedim ve bu şekilde takip etmek istedim. Fakat ilerleyen zaman sürecinde dava kendi aleyhime döndü, 25 ay hapis cezası aldım" dedi.

Alınan bu karar sonrasında, 20 bin liraya yakın maddi kaybının yaşanacağını dile getiren Karaş, yüklü bir masrafın altına girdiğini, bunun yanı sıra işinden de olacağını söyledi. Karaş, "Bu karar 25 ay olarak çıkmış, 1 ay daha eksik bir karar çıksaydı diğer şartlar değerlendirilebilecekti" şeklinde konuştu.

Yaptığı çeşitli araştırmalar sonrasında, ancak karşı tarafın dilekçe vererek davasından vazgeçmesi konusunda bir kararın yeniden değerlendirilebileceğini dile getiren Karaş, temyizden geç gelen karar sonrasında büyük şaşkınlık yaşadığını söyledi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Geç Gelen Karara Sitem Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement