Geç Kalan Sporcular Maratona Erken Başladı - Son Dakika
Spor

Geç Kalan Sporcular Maratona Erken Başladı

Geç Kalan Sporcular Maratona Erken Başladı

36. Vodafone İstanbul Maratonu öncesi köprüye gitmek isteyen sporseverler İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından tahsis edilen otobüsleri kullandı.

16.11.2014 10:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

36. Vodafone İstanbul Maratonu öncesi köprüye gitmek isteyen sporseverler İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) tarafından tahsis edilen otobüsleri kullandı. Koşarak otobüse yetişmeye çalışan bazı sporcular ise maratona erken başladı.

118 ülkeden binlerce insanın katılacağı 36. Vodafone İstanbul Maratonu öncesi sabahın erken saatlerinde bazı yolların trafiğe kapatıldı. Maratona katılacak sporcular ve sporseverlerin Boğaziçi Köprüsü'ne geçebilmeleri için İBB otobüs tahsis etti. Bazı vatandaşlar köprüye geçemeyeceklerini anlayınca araçlarından inerek belediye tarafından tahsis edilen otobüslere bindi. Maratona katılacak bazı vatandaşların ise yanlarına tavla ve yiyecek aldığı görüldü. Maratona geç kalan bazı sporcular ise otobüslere yetişebilmek için koşmaya başladı. Koşarak maratona erken başlayan sporcular renkli görüntüler oluşturdu.

Maratona katılacak olan bir vatandaş, "Maratona yetişmeye çalışan bir sporsever için sabah İstanbul trafiği boştu. Yolları bilmediğimiz için yetişmeye çalışıyoruz. Adana'dan geldik. 10 kilometre koşacağız" dedi.

Yolun kapalı olduğunu öğrenen bir kadın ise Anadolu yakasına geçmek istediğini fakat yolları bilmediği için belediyenin tahsis ettiği otobüsleri kullanacağını söyledi.

Öte yandan, Boğaziçi Köprüsü'nün trafiğe kapatılmasıyla vatandaşlar trafik polisleri tarafından Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne yönlendirildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Spor Geç Kalan Sporcular Maratona Erken Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement