Gece Atılan Tweetler Kocaeli'yi Karıştırdı - Son Dakika
Güncel

Gece Atılan Tweetler Kocaeli'yi Karıştırdı

Gece Atılan Tweetler Kocaeli\'yi Karıştırdı

Adı daha önce gazeteci Mehmet Baransu ile birlikte yazdığı kitapla anılan Tuncay Opçin'in dün gece sosyal paylaşım sitesi twitterdaki adresinden art arda attığı tweetler Kocaeli'yi karıştırdı.

27.02.2014 17:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adı daha önce gazeteci Mehmet Baransu ile birlikte yazdığı kitapla anılan Tuncay Opçin'in dün gece sosyal paylaşım sitesi twitterdaki adresinden art arda attığı tweetler Kocaeli'yi karıştırdı.

Tuncay Opçin'in dün gece saat 22.49'da başlayan tweetlerinde, 'Hizmet Hareketi'ni bitirmek için bir operasyon kararı alındığı, Başbakan Erdoğan'ın biran önce bu operasyonun başlamasını istediği, gözaltına alınacakların da çok kabarık bir listesinin hazırlandığı, bunun için AK Parti İl Başkanlığı'nda Kocaeli valisinin de katıldığı bir toplantı yapıldığı iddia edildi.

Bazı yerel gazetelerle diğer internet gazetelerinin sitelerinde yeralan bu tweetler bir anda kenti karıştırdı. Kocaeli Valisi Ercan Topaca, kesinlikle böyle bir toplantının olmadığını, bunun bir hayal ürünü olduğunu ve şaşkınlıkla karşıladığını söyledi. AK Parti İl Başkanı Mahmut Civelek de avukatı Halit Çokan aracılığıyla Cumhuriyet Savcılığı'na suç duyurusunda bulundu. - Kocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Gece Atılan Tweetler Kocaeli'yi Karıştırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement