Gece Timleri, 3 Şüpheliyi Ruhsatsız Tabancayla Yakaladı - Son Dakika
Güncel

Gece Timleri, 3 Şüpheliyi Ruhsatsız Tabancayla Yakaladı

Gece Timleri, 3 Şüpheliyi Ruhsatsız Tabancayla Yakaladı

Sultangazi’de devriye görevi yapan Gece Timleri, şüpheli bir araçta 3 şüpheliyle birlikte 2 ruhsatsız tabanca ile 7 pompalı tüfek fişeği ele geçirdi.

08.01.2016 22:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sultangazi'de devriye görevi yapan Gece Timleri, şüpheli bir araçta 3 şüpheliyle birlikte 2 ruhsatsız tabanca ile 7 pompalı tüfek fişeği ele geçirdi.

Edinilen bilgiye göre, asayiş ekiplerine destek amacıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kurulan Gece Tim'leri Sultangazi Esentepe semtinde uygulama yaptı. Ekipler, üzerinde HDP İlçe Teşkilatı binasının bulunduğu sokakta şüpheli görülen 34 HG 8054 plakalı lüks bir otomobili durdurarak arama yaptı. Şüphelilerin üzerlerinde ve araçta yapılan aramalarda 2 adet ruhsatsız tabanca ile birlikte 7 pompalı tüfek fişeği bulundu. Bunun üzerine araçta bulunan Bülent P., Hasan K. ve Enver A. gözaltına alınarak Gazi Polis Merkezi Amirliği'ne teslim edildi.

Şahısların emniyette yapılan sorgulamalarında herhangi bir suç kaydına bulunmazken ele geçirilen silahlar balistik inceleme için Kriminal Polis Laboratuvarına gönderildi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Gece Timleri, 3 Şüpheliyi Ruhsatsız Tabancayla Yakaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement