Geçici İşçilerin Çalışma Süreleri Uzatıldı - Son Dakika
Yerel

Geçici İşçilerin Çalışma Süreleri Uzatıldı

Geçici İşçilerin Çalışma Süreleri Uzatıldı

Batmanda bir çok kurumda geçici olarak çalışan İŞKUR'un geçici işçileri için süre uzatımı konusunda yeni gelişmeler yaşandı.

27.04.2016 13:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TYÇP'lilerin görev süresi uzatıldı.

Toplum Yararına Çalışma Programı (TYÇP) kapsamında İŞKUR tarafından çeşitli kurumlarda çalıştırılan geçici işçiler için yeni umut doğdu.

AK Parti Batman İl Başkanı Diyaeddin Uçar "karar imzadan çıktıktan sonra Batman'a gönderilecek" dedi.

Toplum Yararına Çalışma Programı kapsamında Milli Eğitime bağlı okullarda görevlendirilenlerin görev süresinin uzatılmasıyla ilgili gelişme yaşandı.

Cuma günü çalışma süreleri sona erecek olan TYÇP çalışanlarının durumunu değerlendiren AK Parti İl Başkanı Diyaeddin Uçar, daha önce açıklandığı gibi bunların Haziran ayına kadar istihdam edileceğini yineledi.

Çalışanların "Cuma günü sözleşmemiz bitiyor, bizi kapı önüne koyacaklar" şeklindeki sitemleri üzerine görüştüğümüz İl Başkanı Uçar "Ankara'dayım. Sizin aramanız üzerine hemen Bakan yardımcısıyla görüşüp son durumu sordum. TYÇP'lilerin çalışmasıyla ilgili karar sayın Bakan'ın masasında bekliyor. İmzadan sonra durum İş Kur İl Müdürlüğüne bildirilecek" dedi.

İl Başkanı Uçar, bu kapsam dahilinde çalışan Kültür müdürlüğü ile Üniversitedeki yaklaşık 90 kişinin görev sürelerinin uzatılmayacağını bildirdi. Batman Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Geçici İşçilerin Çalışma Süreleri Uzatıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • Şefkat: Bende İşkur da çalışıyorum okulda haziran 15 bitiyor işimiz bizimde uzatildimi 0 0 Yanıtla

Advertisement