5 Çocuk Annesi Kadın Çöp Toplayarak Geçinmeye Çalışıyor - Son Dakika
Yerel

5 Çocuk Annesi Kadın Çöp Toplayarak Geçinmeye Çalışıyor

5 Çocuk Annesi Kadın Çöp Toplayarak Geçinmeye Çalışıyor

Muğla'nın Milas ilçesinde 5 çocuğuyla birlikte yaşam mücadelesi veren 37 yaşındaki Seçil Kaya, çöp toplayarak geçinmeye çalışıyor.

04.11.2014 16:08  Güncelleme: 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Milas Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan aldığı yardımın yetersiz kaldığını söyleyen Kaya, hayırseverlerden de destek istedi.

Milas'ta yaşamını sürdüren 37 yaşındaki Seçil Kaya, biri askerde olan 5 çocuğu ile birlikte ayakta kalmaya çalışıyor. Eşinden ayrılan ve çocuklarına tek başına bakmaya çalışan Kaya, "Gece gündüz Milas sokaklarında gezerek, çöplerden para edebilecek plastik, metal gibi malzemeleri topluyorum. Bunlar da tam olarak yeterli olmuyor. Ama başka çarem yok" dedi.

Milas Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı'ndan belirli aralıklarda maddi destek, gıda ve kömür yardımı aldığını söyleyen Seçil Kaya, ayda 300 TL kira ödediğini belirterek bu yardımların giderlerini karşılamadığını dile getirdi.

Kaya, "Kaymakamlık'tan aldığım yardım yetmiyor. Gece gündüz sokaklarda olduğum için 2 yaşında olan ikiz çocuklarımı 12 yaşındaki ablalarına bırakıyorum. Hayırseverlerden ve Milas halkından yardım bekliyorum" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Yerel 5 Çocuk Annesi Kadın Çöp Toplayarak Geçinmeye Çalışıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement