Geçmiş Olsun Çiçekleri İyileşme Sürecini Hızlandırıyor - Son Dakika
Ekonomi

Geçmiş Olsun Çiçekleri İyileşme Sürecini Hızlandırıyor

Geçmiş Olsun Çiçekleri İyileşme Sürecini Hızlandırıyor

Birçok bilimsel araştırmaya göre, çiçek alan hastalar sağlıklarına daha çabuk kavuşmakta.

13.10.2015 10:30  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hastalık dönemleri, yakınlarımızın sevgisine ve ilgisine en çok ihtiyaç duyduğumuz dönemlerdir. Birçok bilimsel araştırmaya göre, çevresi tarafından bakımına özen gösterilen hastalar sağlıklarına daha çabuk kavuşmaktadır. İyice hassaslaştığımız hastalık dönemlerinde, adresimize getirilen bir demet çiçek iyi hissetmemize ağrı kesicilerden daha çok yardımcı olabilir.

RUHSAL DOPİNG

Mis kokulu rengarenk çiçekler daha pozitif hissetmemizi sağlar. Rehabilitasyon etkisi olan çiçekler, hastalar tarafından en sevilen geçmiş olsun hediyeleridir. Özellikle büyük şehirlerde yalnız yaşayan insanlar, ağır tedavivsüreçlerinden geçen hastalar, doğum yapan kadınlar, ameliyattan çıkan hastalar veya kazazedeler için çiçekler büyük motivasyon kaynağıdır.

SEÇİME DİKKAT!

Geçmiş olsun çiçeği seçerken, çiçeği yollayacağımız kişinin; karakterine, yaşına, cinsiyetine ve hastalık türüne göre seçim yapmalıyız. Doğum yapan eşinize hem kutlama çiçeği hem de geçmiş olsun çiçeği yollamak isterseniz; beyaz ve pembe tonundaki çiçekleri tercih edebilirsiniz. Kadınlar için; güller, orkideler, gerberalar, papatyalar, lilyumlar en güzel geçmiş olsun çiçekleri olacaktır. Geçmiş olsun çiçeği yollayacağınız kişi bir çocuksa, çiçek yerine meyve demeti göndererek onu çok mutlu edebilirsiniz.

MEYVE VE ÇİKOLATA SEPETLERİ

Meyve çikolata sepetleri, kek demetleri, meyve demetleri, kurabiye sepetleri çocuklar için geçmiş olsun çiçeği olarak sıralanabilir. Erkekler için geçmiş olsun çiçeği seçerken saksı bitkilerini tercih edebilirsiniz. Ziyaretine gidemediğiniz sevdiklerinize, online çiçek gönderme servisi sayesinde internetten geçmiş olsun çiçeği gönderebilirsiniz. İnternetten çiçek siparişi vererek, istediğiniz saatte teslim edilmesini sağlayabilirsiniz. Örneğin, ameliyatında yanında olamayacağınız bir yakınınıza geçmiş olsun çiçeği yollayarak sevginizi hissettirebilirsiniz. Hastanız ameliyatı bitip odasına alındığında, çiçeklerinizi ve notunuzu görecektir. (Kaynak:cicekci.com)

Son Dakika Ekonomi Geçmiş Olsun Çiçekleri İyileşme Sürecini Hızlandırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement