Geçmişten Geleceğe Dilovası Paneli Yapıldı - Son Dakika
Yerel

Geçmişten Geleceğe Dilovası Paneli Yapıldı

Geçmişten Geleceğe Dilovası Paneli Yapıldı

Kartepe Belediyesi, halk sağlığı çalışmaları kapsamında ilçe genelinde gıda üretimi yapan işletmeleri denetledi.

12.06.2015 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kartepe Belediyesi, halk sağlığı çalışmaları kapsamında ilçe genelinde gıda üretimi yapan işletmeleri denetledi.

İlçe genelinde faaliyet gösteren gıda üretimi yapan işyerlerine yönelik denetimlerini Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı Gıda Kontrol Şube Müdürlüğü'ne bağlı gıda mühendisleri ile birlikte gerçekleştiren Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürlüğü ekipleri, çalışmalarını sürdürüyor.

Ekipler, Kartepe'de gıda üretimi yapan iş yerleri denetimlerinde, iş yeri standartlarının iyileştirmesi ile hizmet kalitesini artırmak amacıyla denetimler Ramazan ayı öncesi tekrarlandı. Yapılan denetimlerde iş yerlerinin genel temizliği, iş yeri çalışanlarının kullandığı alet ve ekipmanların temizliği, gıda üretimi yapılan alanların hijyen kurallarına uygunluğu, kontrol edildi. Halk sağlının korunmasını sağlayan ekipler esnafa da bu konuda bilgilendirmelerde bulundu.

Kartepe Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Semra Begeç, ilçede gıda üretimi yapan işletmelere ve işyerlerine yönelik denetimlerinin ramazan ayı boyunca da süreceğini ifade etti. Müdür Begeç, gıda üretimi yapan işletmelerin titiz bir şekilde kontrol edildiğini belirterek, vatandaşların sağlıklı, güvenli bir şekilde hizmet almalarını sağlamak adına çalışmalarının aralıksız süreceğini kaydetti. - KOCAELİ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geçmişten Geleceğe Dilovası Paneli Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement