Gediz'de Amatör Spor Kulüpleri Toplantısı - Son Dakika
Yerel

Gediz'de Amatör Spor Kulüpleri Toplantısı

Gediz\'de Amatör Spor Kulüpleri Toplantısı

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, Amatör Spor Kulüpleri tarafından 2015-2016 sezonu toplantısı yapıldı.

08.08.2015 19:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, Amatör Spor Kulüpleri tarafından 2015-2016 sezonu toplantısı yapıldı.

Gediz Amatör Spor Kulüpleri Derneğince (ASKD) Dayınlar Spor Kulübü ev sahipliğinde yapılan toplantıya Gediz Spor Kulüpleri Başkanları ve Yöneticileri katıldı.

Kulüp başkanları ve yöneticilerinin görüş ve fikir alışverişi yaptığı toplantıda bir konuşma yapan Gediz ASKD Başkanı Mesut Yörük, "2015 - 2016 sezonunun bütün takımlarımız için hayırlı olmasını diliyorum. Oluşturduğumuz birlik ve beraberliğimiz başarılı olmuş daha sonraları için güven ve teminat vermiştir. Sahamızdaki tribün ve tesis çalışmalarındaki izin sürecinde sona gelinmiş ve en yakın zamanda temeli atılacaktır. Bundan sonra spor için ne yapılması gerekiyorsa üstüme düşen görevi ve genç nesilleri spora yönlendirmek ve sevdirmek için yönetimim ve arkadaşlarımla beraber çalışıp yerine getireceğimizden hiç kimsenin şüphesi olmasın" dedi.

Kütahya ASKF Yönetim Kurulu ve 1. Amatör Küme Tertip Komitesi Üyesi seçilen Muhittin Ertürk ise, toplantıda dile getirilen sorunlar üzerine şu şekilde konuştu:

"Sorunlarımız hepimizindir. Bu sorunları birlikte gidereceğiz. Gediz kulüplerimizin sorunlarını ve dileklerini Kütahya ASKF Başkanı Murat Cengiz ve İl Tertip Komitesi Başkanı Kerim Şentürk beylere ileteceğim. ASKF Yönetim Kurulunda ve Tertip Komitesinde sıkıntılarımızı dile getirerek çözmeye çalışacağız." (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz'de Amatör Spor Kulüpleri Toplantısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement