Gediz'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika
Yerel

Gediz'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Gediz\'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi

Kütahya’nın Gediz İlçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı’nca 8. Sınıf öğrencilerine yönelik 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı 1.Döneminde yapılan ortak sınavlarda ilk üçe giren öğrenciler ödüllendirildi.

26.01.2015 11:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz İlçesinde, Milli Eğitim Bakanlığı'nca 8. Sınıf öğrencilerine yönelik 2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı 1.Döneminde yapılan ortak sınavlarda ilk üçe giren öğrenciler ödüllendirildi.

2014-2015 Eğitim ve Öğretim Yılı 1.Döneminde yapılan ortak sınavlarda ilk üçe giren Gedizli öğrenciler için İlçe Kaymakamlık Makamında ödül töreni düzenlendi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Aydın ve okul yöneticilerinin hazır bulunduğu törende bir konuşma yapan Gediz Kaymakamı Avni Kula, öğrencileri, velilerini, öğretmenlerini ve okul yöneticilerini tebrik ederek, başarılarının devamını diledi.

Konuşmanın ardından sınavlarda başarılı olan öğrencilerden 1. Zeynep Özgün (Atatürk Ortaokulu), 2. Hilal Durmuş (Fatih Ortaokulu), Ayşe Ertem (Atatürk Ortaokulu), Elif Arıcan (Atatürk Ortaokulu), 3. Halil Akyol (Altınkent Ortaokulu), Beyzanur Ergün (Özel Irmak Ortaokulu) ve Çağla Tüysüz (Mehmetçik Ortaokulu) İlçe Kaymakamı Avni Kula tarafından çeşitli hediyelerle ödüllendirildiler. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz'de Başarılı Öğrenciler Ödüllendirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement