Gediz'de Minikler Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürü Oldu - Son Dakika
Yerel

Gediz'de Minikler Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürü Oldu

Gediz\'de Minikler Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürü Oldu

Kütahya’nın Gediz ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 94. Yılı Kutlamalarına katılan minik öğrenciler bir süreliğine koltuğa oturarak Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürü oldular.

23.04.2014 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kütahya'nın Gediz ilçesinde, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94. Yılı Kutlamalarına katılan minik öğrenciler bir süreliğine koltuğa oturarak Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürü oldular.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nın 94. Yılı Kutlama etkinlikleri çerçevesinde sınıf arkadaşları Gülnaz Özbaş ve İbrahim Aygün ile birlikte Gediz Belediyesi'nde gelen Mehmet Akif Ersoy İlkokulu 4-A öğrencisi Gamze Kandemir, Gediz Belediye Başkan Vekili Rıza Köylü'den başkanlık koltuğunu devralarak geçici olarak Belediye Başkanı oldu.

Başkanlık koltuğuna oturan Gamze Kandemir, belediye yetkililerine, Murat Dağı ve Ilıca Kaplıcasını tanıtan broşürler, reklam filmleri hazırlanarak tüm illerin valiliklerine gönderilmesini ve bu şekilde ilçenin doğal güzelliklerinin daha iyi tanıtılmasını emretti.

Mahallelerin tamamına geri dönüşüme uygun çöplerin ayrı ayrı toplanabileceği çöp kutuları koyup çöplerin kağıt, cam, evsel atık olarak toplanmasını sağlayacaklarını belirten Kandemir, "Yaşadığımız yerlerin temizliğinden sadece belediyemiz değil orada yaşayan tüm halkımız da sorumludur. Bu nedenle Pazar günlerini temizlik günü olarak belirledik, Ogün de herkes evinin önünü süpürüp sokağındaki çöpleri temizleyecek. Bu şekilde daha temiz bir Gediz'e hepimizin gayretiyle kavuşmuş olacağız" dedi.

Belediye çalışmalarını daha farklı bir gözle inceleme ve anlama şansı bulduğunu ifade eden Gamze Kandemir, Gediz Belediyesi Park Bahçeler Müdürü Kübra Öztürk'ten çalışmalar hakkında bilgi alarak okul bahçelerine 2 adet kamelya yapılması talimatını verdi. Kandemir, Gediz Belediye Başkanı Mehmed Ali Saraoğlu'na çalışmalarından dolayı teşekkür etti.

23 Nisan etkinlikleri çerçevesinde koltuğunu Gamze Kandemir'e veren Başkan Vekili Rıza Köylü, "Çocuklarımız geleceğimizin teminatıdır. Sevgi dolu yürekleri ve gülen yüzleriyle hayatımıza anlam katan çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutluyorum" dedi.

Belediye Başkan Vekili Rıza Köylü, günün anısına Başkan Gamze Kandemir'e, Gülnaz Özbaş'a ve İbrahim Aygün'e hediye takdim etti.

Öte yandan Mehmet Akif Ersoy İlkokulu öğrencileri İrem Pınar, Özge Koçu, İsmail Doğanay ve öğretmenleri Nuri Cengiz ile birlikte 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ziyarette bulundular. Öğrencileri kapıda karşılayan İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail Aksoy, ziyaret sebebiyle teşekkür etti ve tüm çocukların 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı kutladı.

Öğrenci İrem Pınar, temsili olarak İlçe Milli Eğitim Müdürü oldu ve koltuğa oturdu.

Yeni Milli Eğitim Müdürü İrem Pınar, Sosyal ve Kültürel Faaliyet projeleri olarak; Maddi durumu iyi olmayan öğrenciler için ücretsiz servisler ayarlanacağını, sosyal ve kültürel faaliyetlerde kullanılmak üzere müdürlük bünyesinde bir minibüs alınacağını, ilkokullar için Halk Eğitim Merkezi bünyesinde etüt merkezleri oluşturulacağını, ilçedeki tüm okulların bünyesinde spor merkezi oluşturacaklarını söyledi.

İrem Pınar ayrıca, öğrencilerin daha iyi yetiştirilebilmesi için tüm öğretmenlere maddi açıdan iyileştirilme yapılması gerektiğini ifade etti. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz'de Minikler Belediye Başkanı ve Milli Eğitim Müdürü Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement