Gediz Derbisinde Gülen Taraf Uluoymak 1 Eylülspor Oldu - Son Dakika
Yerel

Gediz Derbisinde Gülen Taraf Uluoymak 1 Eylülspor Oldu

Gediz Derbisinde Gülen Taraf Uluoymak 1 Eylülspor Oldu

Gediz-Emet 1. Amatör Küme maçları Gediz derbisinde gülen taraf Uluoymak 1 Eylülspor oldu.

09.11.2015 10:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz- Emet 1. Amatör Küme maçları Gediz derbisinde gülen taraf Uluoymak 1 Eylülspor oldu.

Bu hafta Gediz'in iki gözde takımı Gediz Gençlikspor ile Uluoymak 1 Eylülspor karşı karşıya geldi. Bol gollü geçen maçta her iki takımın istekli ve hırslı olması güzel oyuna ve skora yansırken, Uluoymak 1 Eylülspor Kulübü, Gediz Gençlikspor'u 4-3 yendi.

Günün ikinci maçında ise Muhipler Fatihspor ile Erdoğmuşspor karşılaştı. Muhipler Fatihspor ilk yarısını 2-0 geride kapattığı maçtan ikinci yarıda bulduğu gollerle 1 puan kopardı.

Günün üçüncü maçında ise Emetspor, Dayınlarspor'a konuk oldu. Emetspor deplasmanda 3-0 galip geldi.

Grubun Hisarcık'ta oynanan maçında ise Hisarcık Beleldiyespor, Yeşilçayspor'u konuk etti. Evinde 3-2 kaybeden Hisarcık Beleldiyespor yarışta yara aldı.

Süper Amatör temsilcisi Yenikent Beleldiyespor, Termikspor'a konuk oldu. Deplasmandan 3-2 galibiyetle dönen Yenikent Beleldiyespor altın değerindeki 3 puanın sahibi oldu.

Diğer taraftan U-19 Gençler Liginde şampiyon olan Dayınlarspor kupasını aldı ve Gediz'i temsilen katıldığı Play-Off maçlarında ilk haftada galibiyetle tanıştı.

U-19 Play-Off maçlarında Dayınlarspor konuk ettiği 1867 Simavspor'u 3-2 mağlup etti. Gediz'de oynanan diğer Play-Off maçlarında ise Özel İdare Köy Hizmetleri, Akıncılarspor'u 2-0, Evliya Çelebi Devlet Hastanesi ise Emetspor'u 9-1 mağlup etti.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Derbisinde Gülen Taraf Uluoymak 1 Eylülspor Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement