Gediz-emet 2. Amatör Maçları - Son Dakika
Yerel

Gediz-emet 2. Amatör Maçları

Gediz-emet 2. Amatör Maçları

Gediz-Emet 2. Amatör Ligi maçlarının 2. haftasına lider olarak giren Altınkentspor Kulübü, Gediz Şehir Stadında Dayınlarspor Kulübü ile oynadığı maçta gülen taraf olmadı.

02.03.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz- Emet 2. Amatör Ligi maçlarının 2. haftasına lider olarak giren Altınkent spor Kulübü, Gediz Şehir Stadında Dayınlarspor Kulübü ile oynadığı maçta gülen taraf olmadı. Altınkentspor ilk yarıda 10 kişi kalmasına rağmen 2-1 geriye düştükten sonra maçı 2-2'ye getirdi. Her iki takımda kazanmak için mücadele verdiler ama 90 dakikanın sonunda 1'er puana razı oldular.

Kütahya Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Yönetim Kurulu Üyesi Muhittin Ertürk, sahada mücadele varken iki takımında maç öncesi beraber poz verip sporun kardeşlik ve dostluk olduğunu tüm herkese gösterdiklerini belirterek, her iki takımın yöneticilerine ve sporcularına tüm spor camiası adına tebrik etti.

Ertürk, "Sahalardaki bu dostluğun taraftarların kötü tezahüratlarının altında kalmasını istemiyoruz. Bütün taraftarları sağduyuya davet ediyor, takımların centilmence de desteklenebileceğini göstermelerini rica ediyoruz" dedi.

Emet'te ise ilk maç Emet Borspor ile Hisarcık Belediyespor arasında oynanırken, karşılaşma başladığı gibi 0-0 bitti.

Emet'te oynanan ikinci maçta ise Emet Gençlerbirliğispor evinde Gökler Belediyespor'u ağırladı. Emet Gençlerbirliği evinde Gökler Belediyespor'u 2-1 yendi.(MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz-emet 2. Amatör Maçları - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement