Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Öğrencileri Eskişehir Educaturk Üniversite Tanıtım Fuarı'nda - Son Dakika
Yerel

Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Öğrencileri Eskişehir Educaturk Üniversite Tanıtım Fuarı'nda

Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Öğrencileri Eskişehir Educaturk Üniversite Tanıtım Fuarı\'nda

Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi öğrencileri, Eskişehir Educaturk Üniversite Tanıtım Fuarı ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi’ni gezdi.

17.11.2016 14:36
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi öğrencileri, Eskişehir Educaturk Üniversite Tanıtım Fuarı ile Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ni gezdi.

Ortaöğretim öğrencilerinin yükseköğretime geçişinden önce üniversite ortamına hazırlanmaları amacıyla düzenlenen geziye 1 idareci ve 3 öğretmen gözetiminde 26 erkek ve 40 kız olmak üzere 66 öğrenci katıldı.

İlk önce Educaturk Üniversite Tanıtım Fuarı'nı gezen öğrenciler, fuarda birçok üniversitenin açtığı tanıtımı stantlarını büyük bir heyecanla dolaştılar. Öğrenciler, fuar alanındaki yetkililerden istedikleri bölümlerle ilgili bilgi aldılar.

Tanıtım fuarının ardından Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Yerleşkesi'ne geçen Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi öğrencileri, Türkiye'de hatırı sayılır bir devlet üniversitesini yerinde inceleme fırsatı ede etti. Yerleşkede bulunan fakülteler ve bölümleri büyük bir hayranlıkla dolaşan öğrenciler, tüm üniversite hakkında uzmanlar tarafından detaylı şekilde bilgilendirildi. Gezide öğrencilerin üniversite havasını teneffüs etmeleri için üniversite yemekhanesinde yemek yemesi ve fakülte içinde amfilerde bilgilendirilmesi sağlandı.

Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Müdürü Ali Demircan, "Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi öğrencileri gezerek öğrenmeye devam ediyor. Ortaöğretim öğrencilerinin yükseköğretime geçişinde üniversite ziyaretlerinin önemi tartışılmaz. İşte bu gerçeği göz ardı etmeyen okulumuzun son sınıf öğrencileri öğretmenleri ile birlikte Eskişehir Educaturk Üniversite Tanıtım Fuarı'nı ve Eskişehir Anadolu Üniversitesi'ni ziyaret edip kendilerini üniversite ortamına hazırlamış oldular" dedi. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Evliya Çelebi Anadolu Lisesi Öğrencileri Eskişehir Educaturk Üniversite Tanıtım Fuarı'nda - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement