Bir Tebessüm İçin - Son Dakika
Yerel

Bir Tebessüm İçin

Bir Tebessüm İçin

Gediz Üniversitesi öğrencileri, Soma’da ölen maden işçilerinin yakınlarını İzmir’de konuk etti.

30.08.2014 12:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz Üniversitesi öğrencileri, Soma'da ölen maden işçilerinin yakınlarını İzmir'de konuk etti. Doğal Yaşam Parkı'na ve lunaparka gidildi, vapura binildi, Konak Meydanı'nda kuşlara yem verildi. Yardımsever gençliğin tüm çabaları, çocukları ve acılı aileleri biraz olsun güldürebilmek içindi.

Gediz Üniversitesi öğrencileri, Soma'daki maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin aileleri için bir kez daha el ele verdi. Daha önce yardım toplayıp Soma'ya götüren, onları ziyaret edip yalnız bırakmayan duyarlı gençler, bu defa sürpriz bir program hazırladı, İzmir'e moral gezisi düzenledi. Maden şehitlerinin çocukları, eşleri, kardeşleri ile anne ve babaları için ilk durak İzmir Doğal Yaşam Parkı oldu, buradaki sevimli hayvanlarla unutulmaz anlar yaşandı. Ardından şehir turu atıldı, sahilde yürüyüş yapıldı, vapurla Karşıyaka'dan Konak'a geçildi. İzmir Saat Kulesi'nin önünde hatıra fotoğrafı çektirildi, kuşlara yem verildi. Babalarını kaybeden çocukları biraz olsun güldürebilmek için lunaparka da gidildi.

Acılı aileleri Rektör Prof. Dr. Seyfullah Çevik de konuk etti. Prof. Dr. Çevik, "Her zaman yanınızda olmaya devam edeceğiz" dedi, Gediz Üniversitesi'nin yardımsever öğrencilerine de teşekkür etti. - İZMİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Bir Tebessüm İçin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement