Gediz Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Mevlidi - Son Dakika
Yerel

Gediz Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Mevlidi

Gediz Meslek Yüksekokulu\'nda Mezuniyet Mevlidi

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu’nda mezuniyet mevlidi okutuldu.

28.05.2016 16:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dumlupınar Üniversitesi (DPÜ) Gediz Meslek Yüksekokulu'nda mezuniyet mevlidi okutuldu.

2015-2016 Akademik Yılı sonunda Gediz Meslek Yüksekokulu ile Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan toplam 780 öğrenci için Gediz Meslek Yüksekokulu Üniversite Camisi'nde mevlit okutuldu.

Gediz Meslek Yüksekokulu Üniversite Camisi'nde bu yıl ikincisi düzenlenen mezuniyet mevlidi büyük ilgi gördü. Yoğun katılımın olduğu mezuniyet mevlidine, Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Gediz Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hamdi Melih Saraoğlu, BESYO Müdürü Doç. Dr. Adnan Ersoy, öğretim görevlileri, öğrenciler, veliler ve ilçe halkı katıldı.

Gediz Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri tarafından okunan mevlitte ilahiler söylendi ve Gediz Meslek Yüksekokulu ile Gediz Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu'ndan mezun olan 780 öğrencinin bundan sonraki hayatlarında vatana, millete, anne ve babalarına, hayırlı, dürüst bireyler olarak yaşam sürmeleri için dualar edildi.

Mevlit bitiminde Gediz Yükseköğrenim Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği tarafından tüm misafirlere ikramlarda bulunuldu. (MA-EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Meslek Yüksekokulu'nda Mezuniyet Mevlidi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement