Gediz Ticaret ve Sanayi Odası'ndan 900 Öğrenciye Giyim Yardımı - Son Dakika
Yerel

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası'ndan 900 Öğrenciye Giyim Yardımı

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası\'ndan 900 Öğrenciye Giyim Yardımı

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), 900 yardım muhtaç öğrenciye giyim yardımında bulundu.

09.10.2013 10:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası (GTSO), 900 yardım muhtaç öğrenciye giyim yardımında bulundu.

Gediz Ticaret ve Sanayi Odası'nın bu yıl 12.'sini düzenlediği Eğitime Destek Programı çerçevesinde gerçekleştirilen giyim malzemesi dağıtımı için İ.E.G.S. Tekstil firmasında tören düzenledi.

Törene Gediz Kaymakamı Mehmet Yılmaz, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fikri Çetinkaya katıldı.

Törende bir konuşma yapan Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, 12 yıldan beri sürdürdükleri eğitim yardımlarını geleneksel hale getirdiklerini belirterek, bu yıl 900 öğrenciye kaban yardımında bulunacaklarını söyledi.

Eğitime verilen desteğin mümkün olan her şekilde sürdürüleceğini ifade eden Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mesut Naci Cebecioğlu, "Oda olarak bütçe imkanlarımız çerçevesinde üzerimize düşen her türlü yardım ve desteği yapmaya devam edeceğiz" dedi.

Bu yıl dağıtılacak olan toplam 900 kabanın 80 adedinin odanın çalışma alanı içersinde bulunan Şaphane ilçesindeki muhtaç öğrencilere gönderileceği bildirildi. - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gediz Ticaret ve Sanayi Odası'ndan 900 Öğrenciye Giyim Yardımı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement