Gedizlioğlu'ndan Uygulamalı Antrenman - Son Dakika
Yerel

Gedizlioğlu'ndan Uygulamalı Antrenman

Gedizlioğlu\'ndan Uygulamalı Antrenman

Aydın 1. Amatör Küme ekiplerinden Aydınspor’un antrenörü Mehmet Gedizlioğlu, antrenmanlarda yapılan frikik çalışmalarında topun başına geçiyor.

18.08.2014 10:15
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Aydın 1. Amatör Küme ekiplerinden Aydınspor'un antrenörü Mehmet Gedizlioğlu, antrenmanlarda yapılan frikik çalışmalarında topun başına geçiyor.

Aydınspor'da antrenmanlar son hız devam ederken, taktik antrenmanlarda başladı. Penaltı, frikik ve hücum varyasyonları çalışan Aydınspor'da Gedizlioğlu, oyuncularından duran toplarda etkili olmalarını istiyor. Futbolculuk hayatında duran topların ustası olan Gedizlioğlu, takımın kalecilerine zor anlar yaşatıyor.

Duran top çalışmalarında ortaların birçoğunu kendisi yapan Gedizlioğlu, bu sezonun zor geçeceğini ifade ederek, ölü top organizasyonlarının önemli olduğunu söyledi. Takımda, Arda, Mert, Emir gibi duran topları etkili kullanan oyunculara sahip olduklarını ifade eden Gedizlioğlu, "Hücumda ve savunmada birlikte hareket etmeyi öğrenmeliyiz. Organize hareket etmemiz gerek. Modern futbolda duran top organizasyonu çok önemli. Duran top, ligde çok önemli bir hücum aracımız olacak" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Gedizlioğlu'ndan Uygulamalı Antrenman - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement