Geely'den İlk Volvo Modeli - Son Dakika
Otomobil

Geely'den İlk Volvo Modeli

Geely\'den İlk Volvo Modeli

Volvo Cars, markayı 2010 yılında satın alan Çinli Geely markası bünyesindeki ilk modeli olan yeni nesil SUV modeli XC90'ı tanıttı.

27.08.2014 15:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Volvo Cars, markayı 2010 yılında satın alan Çinli Geely markası bünyesindeki ilk modeli olan yeni nesil SUV modeli XC90'ı tanıttı.


BMW X5 ve Audi Q7 ile rekabet etmeye hazırlanan XC90, zor bir dönemden geçen markanın Geely bünyesinde yeniden doğuşunu simgelemesi açısından çnemli bir model olma niteliği taşıyor.


Volvo tarafından yapılan açıklamada XC90 için satış hedefi, 2016 yılında 60 bin, sonraki yıllarda 100 bin olarak açıklandı.


2015’in 2. çeyreğinde Türkiye’de satışına başlanacak Yeni XC90, ilk aşamada D5 AWD 2.0 lt dizel motor, 8 ileri şanzıman ile birlikte “Momentum” olarak adlandırılacak yüksek donanım seviyesi ile sunulacak.


Momentum donanım seviyesi, tamamen LED farlar kısa ve uzun aktif farlar, 12,3 inch dijital gösterge paneli, 4 bölgeli elektronik klima, ısıtmalı, elektrikli ve hafızalı sürücü ve yolcu koltuğu, deri döşemeler, 3 koltuk sırası ile birlikte 7 adet koltuk, elektrikli bagaj kapağı, otomatik fren kapasiteli geliştirilmiş City Safety – Şehirde Güvenlik Sistemi, şerit değiştirme uyarısı, park pilot asistanı ile birlikte ön ve arka park sensörleri ve 19¨ Momentum aluminyum jantlar gibi birçok özellik içerecek. Yeni XC90 D5 AWD Momentum için tavsiye edilen anahtar teslim fiyatı ise 305 bin 150 TL olacak.

Kaynak: Carmedya.com

Son Dakika Otomobil Geely'den İlk Volvo Modeli - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement