Gekas "Fener'e 2" Dedi, Sözünde Durdu - Son Dakika
Spor

Gekas "Fener'e 2" Dedi, Sözünde Durdu

Maçtan önce "Fenerbahçe'ye 2 gol atsam yeter" diyen Theofanis Gekas, Fenerbahçe ağlarını 2 kez sarsarak Akhisar Belediye'yi liderlikte tutmayı başardı.

28.09.2014 21:24  Güncelleme: 10:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor deplasmanında mağlup olup bu sezonki ilk yenilgisini aldı. Sarı-lacivertli ekibi yıkan isim ise Theofanis Gekas oldu.

54 MAÇTA 39 GOL

Fenerbahçe ağlarını 2 kez sarsan Yunan forvet, bu sezon ligdeki gol sayısını 6'ya çıkardı; takımı Akhisar Belediyespor'u liderlikte tuttu. Bu sezon Süper Lig'deki 15 takımdan fazla gol atan Gekas, aynı zamanda Süper Lig'de çıktığı 54 maçta 39 kez gol sevinci yaşamış oldu.

SÖZÜNDE DURDU, 2 GOL ATTI

Fenerbahçe kalecisi Mert Günok'u 2 kez mağlup eden Gekas, bir anlamda dediğini de yapmış oldu. Theofanis Gekas karşılaşmadan önce ülkesinin Nova Sport adlı radyosuna yaptığı açıklamada "Belki de ilk sezonumda Fenerbahçe maçında 3 gol attığım için hala buradayım. O yüzden Fenerbahçe'nin yeri benim için bambaşka. Sezona iyi başladım. 3 maçta 4 gol attım. Belki Fenerbahçe'ye bu kez 3 gol atamam ama 2 gol atsam da yeter" demişti.

SAMSUN FORMASIYLA HAT-TRICK YAPMIŞTI

Böylece Gekas radyoya verdiği röportajdaki temennisini hayata geçirmiş oldu. Gekas, Türkiye'ye geldiği ilk sezon olan 2011-2012'de Samsunspor formasıyla Fenerbahçe'ye hat-trick yapmıştı. 2 Şubat 2012'de Samsun 19 Mayıs Stadı'nda oynanan maçta 3 gol atan

Yunan yıldız, Fenerbahçe filelerini toplamda 5 kez sarsmış oldu.

Gekas "Fener\'e 2" Dedi, Sözünde Durdu
Kaynak: AA

Son Dakika Spor Gekas 'Fener'e 2' Dedi, Sözünde Durdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • REMZİ YILDIZ: TEOFANİS GEKASGeldiği ilk günden beri göstermiş olduğu performansla klasını konuşturdu ne kadar kaliteli bir topçu olduğunu beğenen , beğenmeyen herkese gösterdi. Bir golcüden kat kat fazlası bence, tebrik ederim. . . 10 1 Yanıtla
  • vay: hepimize kapak olmus ama encok sergene olmus 9 0 Yanıtla

Advertisement