Geleceğimiz Usta Ellerde Projesi" Tamamlandı - Son Dakika
Yerel

Geleceğimiz Usta Ellerde Projesi" Tamamlandı

Suluova İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin yürüttüğü "Geleceğimiz Usta Ellerde Projesi" kapsamında eğitim gören 10 kursiyere sertifikaları verildi.

20.11.2015 10:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Suluova İlçe Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Büro Amirliğinin yürüttüğü "Geleceğimiz Usta Ellerde Projesi" kapsamında eğitim gören 10 kursiyere sertifikaları verildi.

Öğretmenevi'nde düzenlenen sertifika töreninde açıklamalarda bulunan Kaymakam Hayatı Taşdan, proje dolayısıyla İlçe Emniyet Müdürlüğü ile proje ortaklarına, projede yer alan gençlere, eğitim ve istihdamlarında katkısı olan iş adamlarına teşekkür etti.

Devletin en önemli görevinin devlet olma gereği olarak güvenliği sağlamak olduğunu ifade eden Taşdan, "Güvenlik hizmetini sağlarken kolluk güçleri ile ordusuyla iç ve dış güvenliğini en iyi şekilde sağlamaktadır. İlimiz ve ilçemiz bazında da güvenlik güçlerimiz son derece başarılı çalışmalar yürütmektedirler. Halkımızın buna katkısını da takdir ediyoruz. Bundan sonra da el ele vererek huzur ve güven içerisinde yaşamak için gayret göstereceğinize inanıyorum" dedi.

İl Emniyet Müdürü Mehmet Artunay ise il ve ilçelerdeki sorumluluk alanlarında toplumun refah ve güvenini sağlamak adına gece gündüz görev yaptıklarını, bunun yanı sıra suç ve suçluları önlemeye yönelik kurum, kuruluş ve halkla ele ele çeşitli proje çalışmaları yürüttüklerini söyledi.

Konuşmaların ardından proje kapsamında 4 ay boyunca inşaat ve teknolojisi ile  PVC doğrama alanlarında meslek edindirme kurslarına katılan 17 kursiyerden eğitimlerini başarıyla tamamlayan 10'una sertifikaları verildi.

Programa Kaymakam Taşdan ve Artunay'ın yanı sıra İlçe Garnizon Komutanı Yüzbaşı Cenk Alper Göksu, İŞKUR İl Müdürü Osman Yılmaz, Belediye Başkanı Fatih Üçok, İlçe Emniyet Müdürü Murat Oflas, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ahmet Davu ile davetliler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Geleceğimiz Usta Ellerde Projesi' Tamamlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement