Geleceğin Kalecilerini Yetiştiriyor - Son Dakika
Güncel

Geleceğin Kalecilerini Yetiştiriyor

Geleceğin Kalecilerini Yetiştiriyor

Yozgatspor'un profesyonel liglerde mücadele ettiği dönemlerde uzun yıllar file bekçiliğini yapan Şaban Şahiner, şimdide geleceğin kalecilerini yetiştirebilmenin mücadelesini veriyor.

16.09.2014 11:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yozgatspor'un profesyonel liglerde mücadele ettiği dönemlerde uzun yıllar file bekçiliğini yapan Şaban Şahiner, şimdide geleceğin kalecilerini yetiştirebilmenin mücadelesini veriyor.

Kaleci eğitiminin 10 yaşından itibaren başlamasının önemli olduğunu belirten Antrenör Şaban Şahiner, Bozokspor bünyesinde 10 ila 15 yaş arasında 10 kişiye eğitim verip, çalıştırmak suretiyle geleceğe hazırladığını söyledi. Daha önce açtığı kurslarda yetiştirdiği bir çok kalecinin profesyonel lig takımlarında görev yaptığını bildiren Şahiner, "Bu genç yeteneklerden Abdullah ve Sefa geçen sezon Yozgatspor formasını giydi. Kubilay 1461 Trabzonspor'da forma giymeye devam ediyor. Amatör küme takımlarında da yetiştirdiğimiz file bekçilerimiz var" dedi.

Eğitimlere devam eden 10 minik sporcunun oldukça yetenekli olduğuna dikkat çeken Şahiner, "Bu gençlerimiz yakın gelecekte önce amatör liglerde ve altyapı takımlarında görev alacaklar, daha sonra da profesyonel liglerde mücadele edecekler. Türkiye'de kaleci konusunda sıkıntılar var, bu sıkıntıyı çözebilmek adına yaptığımız çalışmaların yakın gelecekte karşılığını hep birlikte göreceğiz" diye konuştu. - Yozgat

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Geleceğin Kalecilerini Yetiştiriyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement