Geleceğin Liderleri Kampta Buluşacak - Son Dakika
Yerel

Geleceğin Liderleri Kampta Buluşacak

Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Çocuk Danışma Merkezi (ÇODAM), KKTC Gazimağusa Belediyesi, Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği (ÜZYEÇDE) ve KKTC Maraş Birlik ve Dayanışma Derneği iş birliği düzenlenecek 2016 Yaz Liderlik Kampı için geri sayım başladı.

28.05.2016 10:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Çocuk Danışma Merkezi (ÇODAM), KKTC Gazimağusa Belediyesi, Üstün Zekalı ve Yetenekli Çocuklar Derneği (ÜZYEÇDE) ve KKTC Maraş Birlik ve Dayanışma Derneği iş birliği düzenlenecek 2016 Yaz Liderlik Kampı için geri sayım başladı.

Türkiye ve KKTC'den liderlik özelliklerin sahip ve derslerinde başarılı 6. 7. ve 8. sınıf öğrencilerinin katılacağı kamp, 18 -22 Temmuz tarihleri arasından Ankara, 23 -27 Temmuz tarihleri arasında KKTC'de olmak üzere toplamda 10 gün sürecek.

Çocukların bilimsel ve kültürel alanlarda öğrenme ve araştırmaya olan meraklarını artıracak gözlemler, geziler, söyleşiler, yerinde uygulama çalışmaları ve atölye faaliyetleriyle kendilerini geliştirebilecekleri kampın içeriği ise oldukça dikkat çekici. Çocuklar Ankara Kalesi, Hacıbayram Camii, Anıtkabir, Kapalı Maraş, Mavi Köşk, Zafer Burnu gibi Ankara ve KKTC'deki tarihi ve kültürel mekanları gezerken, siyasilerle, STK Yönetim kurulu ve özel sektör CEO'ları ile de bir araya gelme imkanı elde edecekler.

ODTÜ Uzay ve Havacılık Bölümü, Ankara Üniversitesi Ziraat Fakültesi Su Ürünleri Bölümü, Doğu Akdeniz Üniversitesi Gastronomi Bölümü gibi üniversiteleri de gezerek akademisyenlerle tanışacak çocuklar için eğlence bölümleri de unutulmadı. Bağlum Doğal Yaşam Alanı Uygulama Alanındaki Macera Köyünde takım ve liderlik çalışmalarına uygun hazırlanmış parkur yarışlarına katılabilecekler. Ayrıca yine Bağlum'da bulunan keçi sütü üretim çiftliğinin uygulama ve üretim aşamalarını yerinde gözlemleyip uygulama yapabilecekler.

Anadolu Medeniyetler Müzesi iş birliği ile Ankara civarındaki arkeolojik kazıyı inceleme imkanı bulacak çocuklar kazı ekibiyle de söyleşi yaparak renkli bir etkinliğe katılacaklar. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geleceğin Liderleri Kampta Buluşacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement