Geleceğin Ronaldo'ları Sertifika Aldı - Son Dakika
Yerel

Geleceğin Ronaldo'ları Sertifika Aldı

Geleceğin Ronaldo\'ları Sertifika Aldı

Öğrencilerin verimli bir yaz dönemi geçirmeleri amacıyla bu yıl da yaz okullarını hizmete sunan Yenimahalle Belediyesi, değişik branşlarda verdiği eğitimlerle yüzlerce öğrenciye keyifli bir tatil yaşattı.

16.08.2014 11:18
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Öğrencilerin verimli bir yaz dönemi geçirmeleri amacıyla bu yıl da yaz okullarını hizmete sunan Yenimahalle Belediyesi, değişik branşlarda verdiği eğitimlerle yüzlerce öğrenciye keyifli bir tatil yaşattı. Futbol branşında usta sporculardan eğitim alan yetenekli ayaklar, sertifika heyecanı yaşadı.

Aldıkları eğitim hakkını veren ve ortaya koydukları futbolla geleceğin Ronaldo ve Messi'leri olacaklarını gösteren 7-14 yaş arası 190 öğrenci, sertifika aldı.

"ARKADAŞLIK BİLİNCİ GELİŞİYOR"

Yenimahalle Belediyesi Futbol Yaz Okulları'nın son gününde Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar, Başkan Yardımcısı Erhan Aras ve Yenimahalle Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Mesut Bolatcan genç yetenekleri yalnız bırakmadı. Öğrencilerle yakından ilgilenen Yaşar, "Yaz spor okulları çocukların hem arkadaşlık bilincini geliştiriyor hem de spor yaparak daha sağlıklı kalmalarını sağlıyor" dedi.

"YENİMAHALLE'Yİ ÇOK FARKLI KONUMA GETİRDİK"

Çocuklara güzel bir Yenimahalle bırakmak için gece gündüz çalıştıklarını kaydeden Yaşar, "Ülkemizin geleceği çocuklarımızın, yaşamaktan onur duyacakları bir ilçe olmak hedefindeyiz. İlçemizi altyapı, üstyapı, yeşil alan, sosyal hayat bakımından çok farklı bir konuma getirdik. Ankara'nın en temiz, en yeşil, en düzenli ilçesiyiz" ifadelerini kullandı.

Gençlerin iyi mevkilerle gelebilmeleri için eğitime de tam destek verdiklerini kaydeden Yaşar, daha sonra genç yeteneklere sertifikalarını verdi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Geleceğin Ronaldo'ları Sertifika Aldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement