Geleceğin Ustaları 13 Şubat'ta Buluşuyor - Son Dakika
Kültür Sanat

Geleceğin Ustaları 13 Şubat'ta Buluşuyor

Geleceğin Ustaları 13 Şubat\'ta Buluşuyor

'Kardeşlik' ana temasıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Geleceğin Ustaları' Geleneksel Sanatlar Yarışması'nın sonuçları açıklandı.

10.02.2016 09:44  Güncelleme: 09:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

'Kardeşlik' ana temasıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Geleceğin Ustaları' Geleneksel Sanatlar Yarışması'nın sonuçları açıklandı. 227 ustanın sanatını konuşturduğu yarışmanın ödül töreni, 13 Şubat Cumartesi günü Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Geleneksel sanatları gelecek kuşaklara aktarmak için 'Kardeşlik' ana temasıyla bu yıl üçüncüsü düzenlenen 'Geleceğin Ustaları' Geleneksel Sanatlar Yarışması'nın sonuçları açıklandı. Hüsn-i hat, tezhip, minyatür, çini, ebru, kaatı, cilt ve kalemişi olmak üzere 8 ayrı dalda, 227 ustanın sanatını konuşturduğu yarışmanın ödül töreni, 13 Şubat Cumartesi günü saat 14.00'te Zeytinburnu Kültür ve Sanat Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Suriye, Şam, Cezayir, Japonya ve Yemen'den katılıp dereceye giren yabancı ustaların Türk ustalarla bir araya geleceği törende, ödüle layık görülen 51 eser fuaye alanında sergilenecek. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Kültür Sanat Geleceğin Ustaları 13 Şubat'ta Buluşuyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement