Geleneksel 7. Karadeniz Bahar Sempozyumu Başladı - Son Dakika
Yerel

Geleneksel 7. Karadeniz Bahar Sempozyumu Başladı

Geleneksel 7. Karadeniz Bahar Sempozyumu Bilimsel Programı Samsun'da başladı.

09.04.2011 15:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Geleneksel 7. Karadeniz Bahar Sempozyumu Bilimsel Programı Samsun'da başladı.

Samsun Dişhekimleri Odası'nın ve sahipliğinde organize edilen sempozyum Büyük Samsun Oteli'nde gerçekleştiriliyor. İki gün sürecek programın açılışında konuşan Samsun Dişhekimleri Odası Başkanı Suat Semiz, geleneksel olarak her yıl düzenlenen sempozyuma ev sahipliği etmenin mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Gerek özelde çalışan, gerek kamuda hizmet veren meslektaşlarının uzun süredir karşılaştığı sorunları yakından takip ettiklerini ifade eden Semiz,

"Dişhekimleri olarak çalıştığımız birimler, yerler farklı olsa da hizmet verdiğimiz hep bize ihtiyacı olan hastalarımız olduğundan tek bir pastanın farklı dilimleri olarak sorunlarımızın üstesinden gelebilmek için bir aradayız. Kusursuz bir organizasyon ortaya çıkarmak için elimizden geleni yaptık" dedi.

Sempozyumda yer alan bilimsel komite üyelerine de katılımlarından dolayı teşekkür eden Semiz, programın faydalı geçmesi temennisinde bulundu.

Açılış konuşması sonrasında program, Ahmet Kığılı ve Janberd Dinçer'in Prostodonti ve Estetik Dişhekimliği ile Konik Bağlantı Sistemleri ve Estetik konulu sunumlarıyla devam etti.

- SAMSUN

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Geleneksel 7. Karadeniz Bahar Sempozyumu Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement